Erika Hódi

1911678_667816019924016_2094498640_n.jpg

10 értékelés

Bandula Kisvendéglő

Sokszor voltam már az étteremben és nagyon finom az étel és igazán udvarias és gyors a kiszolgálás.Rendeltünk már elhozatalra is ételt és minden nagyon finom volt. nekem nagyon tettszik a vendéglő hangulata és hogy nagyobb rendezvényeket is lehet tartani de egy hangulatos 2 személyes romantikus vacsorának is ideális hely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bandula Kisvendéglő

Hódmezővásárhely legjobb étterme mert nagyon finomak az ételek és udvarias a kiszolgálás.Szeretem hogy mindig van az asztalon gyertya és hangulata van az egész helynek...A köcsögleves a legjobb étel amit valaha ettem mert nagyon finom és laktató,nem is kell mellé mást enni...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sarkadi István, dr. Gáll Andrea dr. fogorvos - Ars Dental

Sokszor jártam már itt és mindig nagyon jó és szakszerű ellátást kaptam. A 12 éves gyermekemnek egy biciklis baleset következtében kitört a foga,így mivel maradandó fogról volt szó tokot kellett rá rakni.Ez egy gyermek esetében elég nehéz feladat,de olyan türelmesek és kedvesek voltak hogy egy könnycsepp nélkül megúsztuk a "kalandot".

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Horváth Zoltán - állatorvos, Hódmezővásárhely

RENDKÍVÜL MEGBÍZHATÓ EMBERKÉNT ISMERTEM MEG,AZ ÁLLATOK IRÁNTI SZERETETE SZINTE PÉLDA NÉLKÜLI ÉS BÁRMIKOR BIZALOMMAL LEHET HOZZÁ FORDULNI MERT TUDOM HOGY MEGBÍZHATÓ KEZEKBE KERÜL A KUTYÁM.HA ÚGY HOZZA A HELYZET AKKOR HÁZHOZ IS ELJÖN SZINTE BÁRMIKOR DE A RENDELŐBEN IS MINDEN A RENDELKEZÉSÉRE ÁLL HOGY AZ ÁLLATOKAT A LEHETŐ LEGJOBBAN TUDJA ELLÁTNI!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bagolyvár Étterem

Nagyon tettszik nekem a hely hangulata.Szerintem különleges kisugárzása van.Mindig nagyon szívesen választom egy kis baráti csevegésre.Bár voltam már itt nagyobb rendezvényen is,sőt alkalmas tárgyalás helyszínének is.A kiszolgálás mindig nagyon gyors és udvarias.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Öszöm-Iszom Vendéglő

Szeretem ezt a helyet mert nagyon egyszerű,és szerintem az étel is finom.Ételkiszállítást is vállalnak és szerintem a menü változatos és külön tettszik hogy nincsenek az ételek agyonfűszerezve.Jó helyen van mert könnyen elérhető.A kiszolgálás pedig udvarias és kedves.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sarokház Café

Nekem a legkedvesebb helyem Hódmezővásárhelyen.Ezer éve működik és szerintem szuperül.Nyáron jó hogy van hely ahova ki lehet ülni és a kiszolgálás elsőrendű mert mindig nagyon kedvesek és mosolygósak.De a legnagyobb érv ami mellettük szól hogy a gombás melegszendvics verhetetlenül mennyei!!!!Még annyit hogy az egyetlen hely ahol minden van együtt, étel (melegszendvics hot-dog hamburger)ital , sütemény,és nyáron fagyi.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Líra Könyvesbolt

Szerintem hozzátartozik a város képéhez mert amióta én Hódmezővásárhelyi vagyok mindig is könyvesbolt működött itt.Bármikor bemegyek mindig rend és tisztaság fogad. A eladónők mosolygósak és segítőkészek.A szakmai tudásukról és tájékozottságukról számtalanszor megbizonyosodtam már.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Deichmann

Mi szinte az egész családnak évek óta itt vásárolunk cipőket és eddig még bármilyen gond merült fel azt mindig tudták orvosolni.Szerintem hatalmas a választék és nagyon kedvesek és segítőkészek az eladók.Én mindig találok magamnak itt az ízlésemnek megfelelő cipőt!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Jókai Gyógyszertár

Ez egy igazi nagyon jó gyógyszertár itt mindig megkapom a szükséges információkat a lehető legalaposabban utánanézve a dolgoknak.És ami még nagyon jó hogy mindig nagyon kedvesek.Tiszta rendezett környezet, ha már gyógyszertárba kell menni akkor mindig ide jövök.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely