Bojtorján Csilla

Bojtorján Csilla

4 értékelés

KataPult Étterem

Rettenetes a kaja, egyenízű minden, sokszor kényelmetlennek érzed, hogy te vagy a vendég, valamit kérni mersz. Az ételek tipikus menzakaják, régen be-beugrottam, ha nem volt jobb ötletem, mára nem nagyon ajánlom senkinek, max egy kvé miatt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Déjá Vu Étterem

A kiszolgálás mindig udvarias, nem tipikus menzaízvilág, amit főznek. Változatos a kínálat, nincs szájhúzás a féladagra, ajándék limonádé jár mindenkinek, és mindenki mosolyog. A környékbeli kifőzdék közül a legjobb ár-érték arányú hely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

BioHair Hajvágószalon

Olcsó és színvonalas szolgáltatást kaptam mindig, bár ki kell tapasztalni, mikor érdemes menni, hogy ne kelljen 20 percnél többet várni. A színvonal egyenletes, bárkihez kerülj is, mindig jó a végeredmény. Az alapanyagaik is minőségiek, nincs az a kellemetlen "borravalót kell adnom" érzés, ennek ellenére, ha úgy érzem, mindig visszalépek a fodrászhoz a jattal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Serpenyős Vendéglő

A menü nem túl impozáns méretű, a kiszolgálás kicsit lassúcska csúcsidőben, ennyi ideje nincs az embernek, aki egy órát kap az ebédre. Viszont az ízvilág mindig káprázatos, az ételek változatosak, ha pedig nem a menüket próbálja az ember, hanem mondjuk családi rendezvényt tart, nem fog csalódni. Különleges, friss alapanyagok, udvariasság vár mindenkit.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely