Gollné Krizsek Dóra

10363863_636946489728099_6535739072627932663_t.jpg

6 értékelés

Mister Minit

Gyorsak és korrektek. Kedves a kiszolgáló személyzet. Jó helyen vannak, könnyű a megközelítése (parkolás autóval, távolsági buszpályaudvar, vonatmegálló). Cipősarkaltatástól a ragasztásig ajánlom őket.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Korona Étterem és Cukrászda

Születésnapot tartottunk ott, asztalfoglalással, tortarendeléssel. Az étterem hangulata fenséges volt, a felkínált ételek remek szakácsot takarnak. :) Egyedül a rendelésfelvétel és felszolgálás ideje volt hosszabb a várnál, pedig nem volt telt ház .(Összesen 2 ember intézte hétvégén a felszolgálást.) Összességében meleg szívvel ajánlom, de nem egy színházi előadás előtti programként.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trófea Grill Étterem - Visegrádi

Esküvői vendégek voltunk ott- iker nővérem esküvőjén. A hely hangulata remek volt, a felkínált ételek minősége is kiváló volt. A személyzet türelmes és segítőkész volt. Mi a teliüveges sarokban ültünk, több asztalt összetoltak számunkra, így kissé nyomorgás volt a (svédasztalokhoz ill. WC-re) ki-bejárkálásnál a falak mellett.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pataki Cukrászda

Süteményezni és fagyizni is sokszor jártunk már e helyen. Nagyon tiszta, hangulatos és modern zenével kellemessé tett. A sütik finomak és könnyűen, frissek, a fagyijuk széles választékú és zamatos. Ami egyedül zavaró, az az, mikor az elmosogatott eszközökkel percekig zörögnek, míg helyrerakják őket a pultokba.

Hasznos ez a vélemény? Igen

BioHair Hajvágószalon

Remekül vágnak hajat, gyorsak, rugalmasak. Mikor gyermekeimmel kellett többször hozzájuk mennem az én vagy párom frizuráját intézni, akkor a gyerekek figyelmét lekötötték, játszottak-kedveskedtek velük.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szent Imre Kórház

Szülészetéről: D. Katalin nagyon elkapta a lényeget. Érdemes a csecsemősök mellett a védőnőt is felkeresni ott helyben! Egy idősebb hölgy nagy tapasztalattal, egyszerű magyarázatokkal a fáradt anyukáknak.:) A tisztaság a földön tűrhető, de sajnos a SZEKRÉNYEK teteje katasztrófa poros volt. Szabályosan fulladtam esténként a szekrény mellett aludva, mire kiderült távozásunkkor, hogy mi okozta, a fél cm-es porréteg a szekrényen- talán valamelyik festés után maradhatott- mert rá utaló jelek is voltak. Orvosok, szülésznők és nővérek remekek egyébként. A fül-orr-gégészeti profil is kiváló, fiam manduláit műtötték ott. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely