anikó

anikó

7 értékelés

Dr. Sárkány Kálmán fogorvos

Nemcsak profi, de nagyon ért az emberek nyelvén, legyen az gyermek, vagy a fogászattól rettegő felnőtt. Barátságos, korrekt fogorvos, aki megismer az utcán is és megkérdezi, hogy vagyok. Munkája kiváló. Nem véletlen, hogy annyian járnak hozzá, hogy már nem fér az idejébe a körzeti rendelés.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ati Pizzéria

Finom és friss pizza, gyors kiszállítás, kedves kiszolgálás. Ha várni kell a sok rendelés miatt, korrekten közlik, nem vernek át.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Speed Gyorsétterem

Nagyon finom a hamburgeres, a pizzéria és a palancsinta ház kínálata, gyakran előfordul, hogy ráéhezünk erre, az egyedi ízvilágra. Ha házhoz rendeljük, kifogástalan, meleg és friss az étel, kedves és gyors a futár, minden elismerésem a dolgozóké!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Belvárosi Falatozó

Családias hangulatú kis étterem, ahol megismerik a betérő vendéget, felismerik az ízlésvilágát, és ajánlják az ahhoz illő ételeket. Kellemes hangulat, rendkívül tiszta, kedves környezet vár, és soha nem csalódok, ha családommal náluk ebédelünk. Külön kéréseket is teljesítenek, ha pl ráéhezek egy náluk már korábban fogyasztott ételre, kérésemre a megbeszélt időre elkészítik azt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

McDonalds

A kisfiam nagy kedvence ez az étterem, mint általában a gyerekeké. Jártam már sok Mc'Donalds-ban, az ételek ugyanazok, de az nem elég, kell, hogy az ember szép, tiszta, nyugodt környezetben, kedves és figyelmes kiszolgálás mellett fogyaszthassa el a megrendelt ételt. Ez pedig itt megvan. Nagyon jók a kuponos akciók, soha nem hagyjuk ki! Van azonban egy dolog, amit nem értek, és nagyon hiányzik, mégpedig a gyerek mosdó, wc. Mivel nagyon sok kisgyerekes család jár ide rendszeresen, erre gondolhattak volna.

Hasznos ez a vélemény? Igen

C&A

Szeretem ezt az üzletet, nyugodtan nézelődhetek hosszasan, nem zaklatnak folyton a "Segíthetek?" kérdéssel. Gyakran vásárolok itt gyerek ruhákat, de a férfi és női ruhadarabok közül is találok magunknak és a szüleinknek való stílust és méretet is. Mindig várom a kuponos akciókat, amikor bármihez olcsóbban hozzá lehet jutni. A kifutó termékeket pedig lényeges árengedménnyel szokták kiárusítani, ezért érdemes gyakran benézni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Brendon

Szeretek itt nézelődni, vásárolni, bár az árak nagyon magasak, de vannak olyan akciók, amit azonban nem szabad kihagyni. Gyönyörű babaruhák, kiegészítők, játékok, minden, ami a babázáshoz kell, itt megtalálható. A minőség kifogástalan. A weboldalon kiválasztott terméket pedig rövid időn belül beszerzik és értesítenek, ha megérkezett.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely