butterfly0225

579579_109947382495091_955120575_n.jpg

4 értékelés

Otthon Kisvendéglő és Pizzéria

Nagyon finom és bőséges adag ételt kaptam. Csak ajánlani tudom. Nagyon régóta ismerem a helyet külső kiülő résszel ami nyáron nagyon kellemes. Tiszta kellemes környezet és népszerű az étterem. Kedves gyors és precíz kiszolgálás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tüzestál Étterem

Fantasztikus adag ételeket lehet tőlük rendelni. Egyedi specialitással rendelkeznek. Amit mindenkinek tudnék ajánlani Bulldogs hamburger hatalmas szinte egy fő alig tudja meg enni. A pizzák is nagyon finomak szinte minden bőséges és még éjjel 02.-ig dolgoznak ami előnyt jelent. Rendszeresen rendelünk és csak a szakácsnak gratulálni tudok a finom ételeinek. Egyébként létezik még egy 4 személyes bőségtál amin mindenféle finomság megtalálható. Sok sok finomság szerepel még az étlapon. Elérhetők:www.tuzestal.hu vagy www.facebook.com/tuzestal

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sugar Shop - Petőfi út

Nagyon finomak a sütemények és a torták. Nyáron a fagyi pazar választéka megtalálható és lenyűgözően finom. Kellemes kis hely. A terasz rész hangulatos és kényelemes és örömmel vettem a nagy hőségben jégkását is készítenek ami ilyen időben kellemes. A tortákat születésnapokra mindig innen rendeljük. Csak jó tudok mondani a helyről.

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR

Felháborító, hogy a kasszánál rendszeresen rengeteg időt kell eltölteni. Hétvégén meg siralmas amit csinálnak egyszerűen nem értem miért kell egy kasszásnak árút feltölteni amikor a boltban a vevők kacskaringóznak a sorokban. A tescoban előbb végzek a pénztárnál mint itt. Azt gondolom a pénztárosokat mind a 4 géphez be kellene ültetni és nem pedig pakoltatni . Vegyenek fel embereket úgy ahogy azt máshol is teszik. Utálok itt vásárolni, de másokat is többször hallottam, hogy állandóan várakozni kell. Az akciós árúból meg nem nagyon rendelnek holott rengeteg ember keresi pont ezeket az árukat. Ezen a helyen sürgősen változtatni kellene! Sőt, ha lehetne én lecserélném egy coop áruházra ami nem olyan drága, mint a spar!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely