István K.

530573_3681382681830_1261724138_n.jpg

5 értékelés

Zöld Pardon

Nem üti meg a színvolalat a régebbi ZP-hez képest. Kevésbé jó zenekarok lépnek fel, mint a régi helyen. Nehezebb is a megközelítése tömegközlekedéssel. Az árak jónak mondhatók. A látogató közönség kicsit lepukkantabb lett a új helyen.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Árkád Bevásárlóközpont

Az Árkád 1. nagyon praktikus, jól áttekinthető, hangulatos. Az Árkád 2. nagyon hosszan közelíthető meg, egy csomó gyaloglás amíg hátraér a vásárló. Nem is értem, hogy A SPAR-ban, nagy kocsi árút eltolni az Árkád 1. parkolójába, aztán vissza, kinek éri meg. Inkább máshol vásárolok be.
Egyes boltok gyakran cserélnek gazdát.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pólus Center

Nagyon jó bevásárló központ, sokféle üzlettel és szolgáltatással. Az élelmiszer, a ruházati, a műszaki cikkeket nyújtó üzletek mellett még számos egyéb érdekes bolt nyújt vásárlási lehetőséget. Ezeken kívül a szórakozásra is van lehetőség minden korosztálynak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

A38 Hajó

NAgyon hangulatos, főleg szép időben, mikor ki lehet ülni, állni a fedélzetre és csodálni a budapesti éjszakai fényeket, a Dunát. Nagyon jó koncerteket szerveznek ide, de kicsit drágák a belépők, az italok.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aréna Plaza Bevásárlóközpont

Hatalmas bevásárló központ, rrengeteg, jó üzlettel, étteremmel, szórakozási lehetőségel. Jól áttekinthető, de egy kicsit nehézkes a megközelítése a metrótól. Vagy trolira kell várni egy megálló miatt, vagy gyalogolhat az ember jó sokat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely