K. Csilla

K. Csilla

11 értékelés

Cinema City Campona

Kellemes légkör, a mozitermek tiszták, a személyzet kifogástalanul kedves. Kicsit nagy a tolongás a mosdóknál a filmek végén, jó lenne nagyobb mosdókat kialakítani. Egyébként elégedett vagyok a szolgáltatásukkal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

IKEA Bútoráruház Étterme

Az ételek kifogástalanok, a kiszolgálás viszonylag gyors, és a személyzet mindig kedves. Viszont az étterem többnyire zsúfolt, az asztalnál a székek elég kényelmetlenek. Egyébként elégedett vagyok a szolgáltatásaikkal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

KFC - Kentucky Fried Chicken Köki

Nagyon szeretem a KFC ételeit, és a kínálattal is mindig elégedett vagyok, viszont kivétel nélkül mindig van kifogásolnivaló a kiszolgált étellel kapcsolatban. Legtöbbször, ha plusz feltétért fizetek, nem kapom meg végül, de volt már, hogy a szendvics mellé kértem egy ketchupot, és ehelyett telenyomták vele a szendvicset...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csendes Pihenő Étterem

Éveikig jártam oda, mára viszont elfogadhatatlanul megdrágult a hely, és a pincérek is figyelmetlenek, a kiszolgálásra többet kell várni. Az italok minősége továbbra is jó, de még mindig nem annyira, amennyire drágák.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Monyó Café

Nem tudok rosszat írni! A berendezés nagyon tetszik, a kiszolgálás mindig megfelelő, és a személyzet is nagyon rendes. Külön meglepetés volt, mikor először jártam ott, és ajándék rágót is kaptam a kávém mellé. Az árak is jók. Imádom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Headbanger

Nagyon jó hely, évek óta járok oda, mert hatalmas választék van. Viszont mindig drágának tartottam az árukat, jó lenne, ha kicsit változtatnának ezen, mert így szinte luxus ott vásárolni. Ezért is, csak évente párszor engedheti meg magának az ember.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Prága Kávéház és Teázó

A közelben járok egyetemre, így rendszeres vendégük vagyok. Az italok finomak, a szolgáltatással kapcsolatos élményeim vegyesek. Volt már, hogy kiültünk, és hiába vártuk a pincért - holott előtte láttuk, hogy más vendégekhez odament. Egyébként bent hangulatos a berendezés, bár kissé kicsi a hely, és kényelmetlenek a székek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fecske Presszó

A közelben járok egyetemre, így sokszor megfordultam már a Fecskében. Jó időben, mikor külső terasz is ki van alakítva általában az összes hely foglalt, szóval szerencse kell a helyhez jutáshoz. Itt megemlíteném, hogy a kültéri székek nagyon kényelmetlenek, az asztalok instabilak. Belül tágas tér várja a vendégeket, hangulatos berendezéssel. A kiszolgálással eddig nem volt problémám, és a személyzet is kedves.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Andersen Pub Restaurant

Egyetemista révén -pláne, hogy a közelben van a suli- elég sűrűn járunk oda a társaimmal. Tágas hely, jó árak, és finom italok. A kiszolgálással sem volt eddig különösebb gondunk. Kényelmesen el lehet terpeszkedni mindenhol, szívesen eltöltve ott az időt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vapiano

Mikor megnyílt, a környéken jártam iskolába, és rendszeresen ettünk ott a barátaimmal. Nagyon tetszett, hogy azon a kis készüléken jeleztek, ha kész volt a pizzánk, és mindig nagyon finom volt minden - kivétel nélkül elégedetten, jóllakva jöttünk el onnan. A berendezés nagyon kulturált, és igényes, és az árak sem olyan vészesek...

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely