T. Zsuzsanna

T. Zsuzsanna

5 értékelés

Coffeeshop Company

Négy év kihagyás után ma kávéra vágytam, de valami különlegesre! Azt hittem, lehetetlent kérek, amikor az "azt a csíkos kávét szeretném, de ne legyen benne igazi kávé és a tetejére kérek fahéjat" mondattal letámadtam az egyik alkalmazottat. Türelmesen végighallgatott, majd kedves mosollyal nyugtázta, hogy egy "koffeinmentes melange-ot" kérek fahéjszórattal. Ez a kávé(-szerű desszert) csodálatosan nézett ki, finom volt és forró, mellé természetesen járt a barna cukor és a csokibevonatos kávészem is. Sőt! Az eredetileg 3 dl-es kiszerelést külön a kedvemért 2 dl-esben elkészítették!
Csillagra 5-ös a kávé minősége és a kiszolgálás egyaránt, de inkább úgy fogalmaznék, hogy 10 pontos a hely és ebből 9,5 pont jár Tündinek a türelméért, kedvességéért és a mosolyáért!
Kényelmes székek, nincs dübörgő zene, menjetek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aloe Thai Masszázs Központ

Irodistaként fáj a hátam. Olajos thai masszázson voltam itt már két alkalommal. A thai lány kezei erősek, szét is masszírozta a gombócokat a hátamban. Volt pillanat, amikor erősen kapaszkodtam az ágy merevítőibe és sajnáltam, hogy nem a barna nadrágom van rajtam (ugye érted?!) :)
Én a narancsos-fahéjas olajat választom, mert szeretem az illatát, és ezt a masszázs után órákkal is érzem még magamon. Szeretem, hogy utána selymes a bőröm tőle, de a legfontosabb, hogy másnapra érkezik az izomláz (ami a jele, hogy nincs több góc), harmadnapra pedig elmúlik a fájdalom, és ez minden pénzt megér.
Teljesen emberi árakkal dolgoznak, a masszőr lányok profik, csendes, pihentető zene szól a háttérben, masszázs után kapunk egy csésze zöld teát. Zugló kártyások kedvezményt is :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sugár Mozi

A kedvenc mozim (és nem azért, mert 10 percre lakom tőle) :)
Szerdánként kedvezményes a jegyár, havonta-kéthavonta különböző akciók, Zugló kártyásoknak engedmény!
Lehet kapni Bécsi perecet! Ezt eddig csak színházban tudtam enni. A pénztárosok kedvesek és naprakészek a filmekkel kapcsolatban.
Akár kisebb, akár nagyobb terembe megyünk, a székek tiszták és kényelmesek, a padlón sosincs szemét. Már a barátaim is átszoktak ide, mert itt nincs tömeg, és gyorsan haza lehet jutni a tömegközlekedéssel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Postahivatal

Szeretem ezt a postát, mert frekventált helyen van, sorszám alapján hívnak, a legnagyobb tömegben sem kell sokat várni, mert olyankor mind a 13 ablak üzemel. Szerencsére itt nem kell édességboltos gondolákon keresztülesni, mire ügyintézőhöz kerülök!
Tavaly elkeveredett egy levelem. Megkeresték és telefonon értesítettek, hogy mikor mehetek érte.

Hasznos ez a vélemény? Igen

American Rags

Azért szeretek ide járni, mert tematikusan vannak szétválogatva a ruhák. Külön a nőknek és a férfiaknak. Frissen mosottak, illatosak, vasaltak. Az ár megfizethető, a választék pedig nagy, pedig viszonylag kis helyen vannak. (Vannak könyvek és hanglemezek is, és a kasszánál kiegészítők között turkálhatunk, amíg a ruháinkat mérik.) Minden hétfőn érkeznek új ruhák ... hűha, ma hétfő van! Ott találkozunk! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely