Sz. Ágnes

Sz. Ágnes

7 értékelés

Pizza Hut Arena Plaza

Párommal mindig útba ejtjük, ha Pesten járunk. Ez a kedvencünk, és nagyon sajnáljuk, hogy az országban már alig fellelhető. Pizzaszeletet szoktunk venni (500 Ft/2 db), az egyedi ízélményért igazán megéri!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bergmann Cukrászda

Legutóbb miközben vártam, hogy az előrendelést becsomagolja az egyik hölgy, a másik (épp unatkozó) nem adott semmit; "1 vevőt 1 ember szolgál ki". Kárpótoltak a finomságok, a francia krémes a kedvenc!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cosmos City

Sok egyedi ruhához és kiegészítőhöz sikerült már itt hozzájutnom, ráadásul nagyon kedvező áron. Az eladókkal is elégedett vagyok, nem zavarnak felesleges kérdésekkel, viszont udvariasan segítenek, ha kell.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Villapark

Ideális hely a relaxációra, feltöltődésre vágyóknak. Festői környezet, kényelmes szállás, finom és nagy választékú éttermi kínálat, kellemes élményfürdő, szauna, bowling-pálya stb. Pont úgy jó, ahogy van, nem túl kevés, de nem is túl sok lehetőség a kikapcsolódásra.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Speedshop

Maga az üzlet számomra furcsa volt abból a szempontból, hogy egy kisebb raktár kinézetére emlékeztetett, illetve amiatt, hogy minden részfolyamatot más alkalmazott végzett; az egyik szórólappal kínált meg a bejáratnál, a másik tájékoztatást adott, a harmadik megírta a kiválasztott termékről a számlát, a negyediknél lehetett fizetni, az ötödik kiadta a raktárról egy kis ablakon át a terméket a hatodiknak, aki átadta nekem. Mindez inkább szórakoztatott, és ami valóban pozitív: sok mindent igen jó áron lehet megtalálni itt!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Benu Gyógyszertár

A kedvesség és a lelkiismeretesség terén példaértékű a vevőkkel való foglalkozás; részletes tájékoztatást adnak a választott készítmény helyes alkalmazásával kapcsolatban. Sajnos legutóbb a mögöttem várakozók nem tetszésüket fejezték ki az emiatt történő lassabb sorhaladás miatt, nem gondolva bele abba, hogy manapság pont az ő és a hozzájuk hasonlóak hozzáállása csökkentheti a minőségi kiszolgálást, törődést az élet különböző területein...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cserpes Tejivó

Hangulatos, egyedi megjelenésű hely; egyszerű, de ötletgazdag a tejesüvegeket formáló lámpákkal, tejesüveg mintát is tartalmazó lambériával, és még az illemhelyiség is érdekes a lavór alakú mosdóval, bocifej formájú csappal. Nem utolsó sorban pedig az ár-érték arány is megfelelő! Én karamellás tejet szoktam választani, az nagyon ízlik, és ha tejszínhabot is kérek rá, nem szifonból nyomják! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely