Kósa Ibolya

10383582_463463057121273_7427752164328995132_t.jpg

1 értékelés

Kaposi Mór Oktató Kórház Szájsebészeti Osztály, Kaposvár

Jártunk önöknél.
Egy hónapja megérkeztek önökhöz a CT- és a szövettan eredményei, melynek a papirjait méltóztattak ottfogni. Nem hajlandóak kiadni a körzeti orvosomnak sem, hogy leszázalékoljon, mert ez folyamatban van már. Ő írta a beutalót a szájsebészetre.
Egy hónapja minden héten behivnak, hogy majd akkor, de nem történik semmi, sőt még nem is mondanak mást, mint minden alkalommal azt hogy nem ismerik az esetet, majd összeül a bizottság, de még mindig nem ült össze, jöjjek vissza a jövő héten. A rákos daganatom nagy, még az elején azt mondták valószínű, hogy kemo. Aztóta nem tudnak dönteni, csak hitegetnek, hogy jöjjel vissza.
Ott vagyok, ide-oda küldözgetnek, s semmi.
A múlt héten a dr.nő azt mondta, hogy a háziorvos számára összekésziti az iratok másolatát. Nem hogy nem készitette össze, hanem még nem is tudtak róla. Most meg a lányomat küldözgették össze-vissza.
Most miért nem mondják meg kerek perec, hogy pénz kell Önöknek.
Szóból ért az ember. De azt nem szeretem -mégha rém udvariasan is -, hogy hülének nézik az embert. A szájsebészetről 25 évvel ezelőtt alkotott kitünő véleményem az ellenkezőjére változott. Ezt be lehet tudni az orvos hiánynak. A feszitett munkatempónak tudom, de azt már nem, hogy egy súlyos beteg vizsgálati eredményei után még egy hónappal sem hajlandóak foglalkozni. Akkor mindek utalják be vizsgálatra.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely