Pajor Adrienn

1471137_672553389433393_1516935873_n.jpg

5 értékelés

TESCO Hipermarket

Nagyon szeretek itt vásárolni,mert mindig megkapom azokat a termékeket amiket keresek.Gyors kiszolgálás és segítőkészek az eladók.Rendezett a bolt ,így könnyen eligazodom a sorok között. Mindig kedveskednek valamivel a vásárlóknak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aldi Székesfehérvár

Nagyon szeretek itt vásárolni,mert ár/érték arányban megfelelő a hétköznapi ember számára,így könnyen elérhető. A élelmiszer termékei nagyon finomak. Örülök,hogy itthon is megtalálhatóak azok a dolgok,amiket külföldön vásároltam anno.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bányató Vendéglő

A legjobb étterem ahol eddig jártam. Ízléses hely,gyönyörűen ki van alakítva az étterem,nagyon szeretünk ide járni.
Az ételek nagyon finomak és jó áron kínálják őket. A dolgozók kedvesek és mindenben készséggel állnak az ember rendelkezésére. A mellette lévő bányató egy kellemes étel elfogyasztása után remek kikapcsolódást nyújt,mert csodás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Brendon babaáruház, Székesfehérvár

Mint bababolt számomra nem a kedvencek közé tartozik,mert az árak sokszor nagyon magasak,csak mert Brendon. Viszont a termékek jó minőségűek,a kiszolgálás pedig kedves és segítőkész. A pontrendszeren még javíthatnának,mert aki nem él a legjobb körülmények között az sajnos nem tudja kihasználni. Személy szerint örülnék,ha a pontgyűjtő kártyás tagoknak néha küldenének kedvezményes kuponokat.

Hasznos ez a vélemény? Igen

IKEA Bútoráruház Étterme

Egyszerűen imádok ide járni,hiszen a húsgolyójuk verhetetlen,így mindig azt fogyasztom,bár kóstoltam mást is,azokat is szívvel ajánlom. Szeretem,mert elérhető áron ehet meg az ember egy reggelit,ebédet vagy vacsorát. Praktikusan van kialakítva az étkezde ,bababarát,így a kicsik sem éheznek,mert van bébiétel és etetőszék.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Bányató Vendéglő
Zsolnai utca 39., 8000 Székesfehérvár