T. Andrea

T. Andrea

7 értékelés

HQDent Fogászat

Luxus és szép környezetben szépültek meg a fogaim! Nagyon kedvesek és kitűnő szakértelemmel rendelkeznek! Rengeteg hasznos javaslatot és tippet kaptam a fogaim ápolásával kapcsolatban. Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

AHA - At Home Art

Nagyon gyönyörű és minőségi árujuk van. Az egész lakásomat be tudnám rendezni a termékekből. Egy csodaszép bordó függönyt vásároltam náluk és teljesen meg vagyok vele elégedve. Kicsit magasak az árak, viszont egyéniek, és nem tömegcikkek. Megéri hozzájuk betérni

Hasznos ez a vélemény? Igen

One Bit Pizzéria

Aki szereti a vastag tésztájú pizzákat annak mindenféleképpen ajánlom ezt a pizzázót. A házhoz szállításnál nem kell órákig várni a futárra, mint néhány helyi pizzásnál. Még a torkos csütörtök elnevezésű éves programba is részt vesznek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

King Shoarma Török Étterem

Tegnapi nap voltunk a nővéremmel egy kiadós ebédre. Mivel közel van, ha tehetjük mindig ide járunk enni. Az adagok hatalmasak és nagyon finomak! Több török specialitás is szerepel az étlapon! Ha sokan vannak az étteremben akkor kicsit sokáig kell várni a kiszolgálásra, de megéri! A dolgozók segítőkészek és kedvesek! Arról nem is beszélve, hogy a környező utcákban is lehet érezni a finom illatokat amik az étteremből szálnak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kocsis Panzió és Étterem

Nagyon finom házi jellegű ételeik vannak! A "Kocsis tál" elnevezésű fatányéros tál egyszerűen isteni! Többféle húsok, rántott sajtok, fenséges grillezett zöldségek, vegyes körettel, tartármártással, nem lehet kihagyni!
Svédasztalos ebéddel és vacsorával is csábítják az ide érkezőket!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Monostori Erőd

Gyönyörű és ritka erődrendszer ami nemcsak a turistáknak de az itt lakó embereknek is remek kikapcsolódást biztosít. Nagyon sok rendezvényt szerveznek pl. amerikai autós találkozót, kutyakiállítást, koncerteket. Az erődön belül található egy szépséges kenyérmúzeum!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Komárom 3 - Koppánymonostor posta

Ez a kedvenc postám a városban! Mivel ehhez a postához van a munkahelyem a legközelebb ide járok szinte minden nap. Többször is adunk fel különböző méretű és értékű küldeményeket, és megfelelő tájékoztatást kapunk mi mennyibe kerül, hogyan érhetne a címzetthez a lehető legbiztonságosabban a csomag. Kedvesek és segítőkészek az ottani dolgozók! Egy családias kis posta, csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely