Frank Liliána

10367733_791638507526856_3635212709388524160_t.jpg

5 értékelés

aCapella Étterem

Modern, fiatalos, hangulatos hely. Alkalmas bármilyen összejövetelre, akár egy meghitt ebédre, de akár egy csajos délutánra is. Én is csak ajánlani tudom mindenkinek! Az ételek és italok finomak, tehát egy jó hely!

Hasznos ez a vélemény? Igen

McDonalds

Azért szeretem, mert nagyon gyors a kiszolgálás, így nem kell fél órákat várni arra, hogy ehessek. Ha sokan is vannak, az sem akdály. Az árak is elfogadhatóak. A kedvencem a csibeburger és a Mcflurry.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tally Weijl

Nagyon szuper rucikat lehet kapni a Tally-ban. A legújabb divat szerint lehet öltözködni, ha innen vásárolunk. Minden megtalálható itt és sokszor van akció is. Minden alkalomra fel lehet öltözni, ha itt vásárolunk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Deichmann

Imádok itt vásárolni, minden megtalálható. Az árak is megfelelőek és sokszor van akció. Akármilyen alkalomra tudok itt lábbelit vásárolni. A cipők sokáig bírják és jó minőségek, kényelmesek. Mindig itt veszek cipőt magamnak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

New Yorker

Szeretek itt vásárolni, mert a legújabb divat szerint van a kínálat. Nagyon széles a választék és az árak is elfogadhatóak. Minden megtalálható, akármit szeretnék vásárolni. A kiszolgálás is nagyon barátságos, az eladók kedvesek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely