L. Bernadett

L. Bernadett

9 értékelés

Duran Szendvics

Rendkívül széles a kínálat, mind a vegák, mind a húsimádók, mind az ínyencek találnak megfelelő szendvicset. Állandó minőség, mindig friss hozzávalókkal. Én ettem ott többször, illetve kiállításokra rendeltünk tőlük dobozokkal. Nagyon elégedett voltam, az ár magas egy kicsit.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pata Negra

Nagyon kellemes hely, autentikus igazi spanyol kínálattal, finom borokkal és valóban kedves kiszolgálással találkoztam mindkét alkalommal, amikor ott jártam. Másodszorra egy hosszabb spanyolországi út után voltam, így különösen nagyra értékeltem, hogy valódi spanyol hangulat és íz ami ott vár.

Hasznos ez a vélemény? Igen

In Hair

Innovatív, mindig megújuló fodrászat mind a szolgáltatásba várnak mindig és megbízható új frizurával jövök ki. Számos szakmai elismeréssel bírnak, meleg szívvel ajánlom Kovács Krisztiánt, aki több, mint 10 éve a fodrászom, ma már oktatással is foglalkozik. Az ár abszolút korrekt, a belvárosi üzlet ellenére nem elvadult az árszabás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kézműves Borok Háza

Rendkívüli hely, egyszerű és nagyszerű. Különleges kézműves borkínálat, semmi tablettás és pancsolt. Volt alkalmam beszélni a tulajdonossal és eg yritkán tapasztalt jelenséggel találkoztam. Hithű borszakértő, elkötelezett és érzelmileg is elhivatott a borok irányába. Ezek alapozzák meg a vállalkozását és nem hajlandó eladni a lelkét, holmi híres/neves, de nem megfelelő minőségi borok felé. Imádtam ott lenni, innentől csak ott veszek ajándékba is és magamnak is bort.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hugi Büfé

Igazi családias kifőzde, takarékos menüvel és állandó étlappal egyaránt. Általában a menüben is min 2-3 féléből lehet választani. Kedvesek, gyorsak és árban is napi szintem elfogadható. A csütörtöki fánk meg külön vonzó :).

Hasznos ez a vélemény? Igen

Haris Fogászati Klinika

Kellemes fogászat :). Fircsa ugye? De így van. Én azért választottam, mert homeopátiás szerekkel is dolgoznak, türelemmel és hitvallással állnak a munkájukhoz és a Vendégekhez. Gyertyafényes fogászat, ahogy a honlapjukon is fenn van, és ez IGAZ is. Köszönöm, hogy újra merek fogászatra menni :).

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cheese Kávézó és Étterem

A kezdeményezés és a kereslet felmérése jó, de a minőség sajnos nem. Igazán nem vagyok elégedett, nagyüzemi menza a minőség, ami a hely kialakításával és az árakkal nincs igazán összhangban. Sajnálom, mert nagyon szimpatikus lenne a kialakítás, a gyorsaság. Jó opció lenne a munkahelyi ebédre, ha a konyha minőségét emelnék.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Oliva Hotel és Étterem

Nagyon tetszett a szálloda elhelyezkedése, az alkalmazottak hozzáállása, de a honlapon feltett képek sajnos nem egyeznek a szobák minőségével, azaz nem mindegyik van rajta. Sajnálom, mert manapság úgy gondolom, hogy jobb bevállalni a kevésbé jót, mint elhúzni a mézesmadzagot. Emellett gratulálok a közös terek és az új szoba kialakításához és a munkatársak lojalitásához!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Spirit Hotel Thermal Spa*****

Csak szuperlatívuszok! Kellemes szoba, tökéletes tisztaság, hihetetlen magas színvonalú ételek, a szolgáltatások is minden elismerést érdemlőek. A szauna és a fürdő egyszerűen csodás. Köszönöm! Megéri az árát!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely