Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Gálné Kovács Brigitta

Vélemények, értékelések (8)

Ökonatural webáruház

Értékelés 2013. 11. 19. 17:37
Nagyon jó minőségű termékek találhatók benne. Jól megszerkesztett webáruház, ahol könnyen eligazodik az ember! A bemutató teremben kézbe vehetők a termékek, és felkészült személyzet várja a vásárlókat. A szállítás is gyorsan és folyamatos tájékoztatás alapján történik, hogy hol tart éppen a termék. A vásárló is le tudja követni, hogy mikor adták fel.
  • elismerés
  • Egészségmegőrző

    Értékelés 2013. 11. 19. 17:53
    A tetsvibrációs gépek magukért beszélnek, ki kell próbálni őket csak ennyit tudok róla mondani! Engem meggyőztek. A környezet nagyon kellemes és a gyerekek is jót tudnak játszani amíg a szülők edzenek, vagy vásárolnak.
  • elismerés
  • Gyöngykagyló Óvoda

    Értékelés 2013. 12. 01. 21:30
    Az óvoda pedagógusok mindent megtesznek azért, hogy a gyerekek fejlődjenek, jól érezzék magukat az oviba. Lefekvés előtt az óvónéni minden alkalommal egyenként ölbe veszi a gyerekeket egy ölbéli játékra aki igényli. Színvonalas rendezvényeken vesznek részt a gyerekek. Rengeteg mondókát éneket verset tanulnak, nem csak a szellemi, hanem fizikai fejlődésüket is biztosítják. Sok sok dicséretet kapnak a gyerekek.
  • elismerés
  • KÖKI Terminál Bevásárlóközpont

    Értékelés 2013. 12. 01. 21:36
    Sokszor megfordulok ott szinte minden nap. Mikor megnyitott nagyon utáltam olyan volt mint egy nagy labirintus. Volt, hogy alig találtuk meg az autót a parkolóban. Azt tudom pozitívumként említeni, hogy mindent meg tudok venni egy helyen. Egy jó hús és füstölt árú üzlet jól jönne még benne illetve egy zöldséges. Tudom van bio piac, de nekem nem tetszik és nem túl nagy az árukészlet sem.
  • elismerés
  • Zila Kávéház - Krisztina Cukrászda és Étterem

    Értékelés 2013. 12. 01. 21:46
    Még sohasem csalódtam egyetlen fagylaltban és süteményben sem amit itt vásároltunk. Visszatérő vendégek vagyunk. Itt az ember minden érzékszerve jól lakhat. A sütemények és fagylaltok egyaránt ízletesek és szemet gyönyörködtetőek. Az ár érték arány megfelelő. Könnyen meg lehet közelíteni a villamossal is.
  • elismerés
  • Araz Étterem

    Értékelés 2014. 01. 09. 12:43
    Brucholni jártunk az étterembe. A kiszolgálás az ételek minősége, látványa, íze, és a környezet is első osztályú étteremhez méltó. A gyerekek is nagyon jól érezték magukat a kedvenc a horgászós társasjáték volt. Amint megürült a poharunk vagy elfogyasztottuk az ételt azonnal ott termett egy felszolgáló, aki újra itallal kínált és a tányért elvitte. A büfé asztal is mindig bőséges volt, nem történt olyan hogy valami nem volt rajta. Egyetlen hiányosság a gyermekeknek való evőeszköz hiánya volt, de ezt is megoldották frappánsan. Kaptunk kiskanalat a gyerekek részére. Csak ajánlani tudom, mert amíg a felnőttek beszélgetnek esznek addig a gyerekek óvónéni felügyelete mellett játszhatnak. Mindamellett a brunch mellé wellness használat is jár. A brunchok pedig különböző témákra épülnek és bele kóstolhatunk más népek kultúráiba ételeibe ezáltal elérhető áron!
  • elismerés
  • Sugar Shop - Paulay Ede utca

    Értékelés 2014. 01. 09. 12:53
    Mikor először beléptünk még mi felnőttek is ámultunk. A kislányom kedvence a mosdó, nagyon tetszik neki a cukorkákkal kirakott mosdó és a vidámpark hangulatát idéző wc.
    Még nem volt alkalmam mindent végig kóstolni, de amit eddig kóstoltunk az minden rendkívül finom volt. A férjem kedvence az elvis reggelije az én nagy kedvencem a somlói galuska, ami olyan akár csak édesanyám készítette volna.
    Egy kicsi figyelmetlenség mondjuk, hogy a pénisz formájú gumicukor a legalsó sorba van téve. Az apukám megengedte a lányomnak, hogy vegyen gumicukrokat amilyet szeretne. Nos az én lányom a pénisz formájút választotta, amit a nagypapa nem vett észre. A pénztáros hölgy figyelmeztette, hogy elnézést látta, hogy a kislány milyen cukrot választott. Mire apukám, nem miért ez nem gyümölcsös? A kishölgy de igen, de a formája..... Apukám kínjába csak mosolygott, hát jól van....
    Nem biztos, hogy minden nagyi vagy szülő ilyen jól vette volna.
  • elismerés
  • Cserpes Tejivó

    Értékelés 2014. 01. 09. 13:01
    Egyszerűen imádjuk. Nem vagyok nagy kakaó párti de az itteni habos menünek nem tudok ellenállni. A túrós batyu és a kakaós csiga olyan, ahogy anyukám készíti. A kakaó pedig itt a legfinomabb a világon a kislányom állítása szerint! A hiányosságnak azt hoznám fel, hogy nem tudunk bankkártyával fizetni. Ez is azok közé a helyek közé tartozik, ahova nagyszülőket nagybácsikat is mindenképp el kell vinni, ha meglátogatnak minket!
  • elismerés