Jelencsik Alexandra

10271646_809365545740173_2151885791534972880_t.jpg

5 értékelés

Benevár Étterem

Imádunk Fürdedre járni, különösen a Benevár az egyik kedvenc helyünk. Finom, házias ízek, bőséges adagok, nyáron hűvös, a terasz gyönyörű, télen meleg, kedves. A kiszolgálás gyors és udvarias. Csak ajánlani tudom mindenkinek! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csibe Cukrászda

Gyermekkorom óta a kedvenc cukrászdám! mesésen szép, nagyon finom sütik, torták, amire csak az ember vágyik! :) Sajnos én már nem lakok a környéken, de szerencsére a családi szülinapokon mindig Csibés tortával ünneplünk, így egy félév sem marad "csibézés" nélkül. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a krémes, omlós süteményeket és a kedves kiszolgálást! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

La Maria Étterem, és Mix Pizzéria

Romantikus, csendesebb beszélgetéshez, egy finom ebédhez vagy vacsorához ideális hely. Nyugodt környezet, közvetlen, kedves kiszolgálás, nagyon jó étel és italválaszték várja a kedves vendégeket. :) Enni még csak egyszer ettünk ott a férjemmel, de csak ajánlani tudom. Bőséges adag és finom, ízletes.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Korzó Étterem

Megfizethető áron finom ételek, aránylag nagy választékban, gyors, precíz kiszolgálással. Nem hiába, hogy majd minden nap telt ház van az étteremben. :) sokan járnak oda ebédelni, mert megbízható hely.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Koncsek Márta háziorvos

Nagyon precízen végzi a munkáját, körültekintően végzi el a vizsgálatokat. A váróban várakozók mindig sóhajtoznak, hogy megműti az éppen vizsgálat alatt álló beteget, de mikor ők kerülnek sorra, örülnek, hogy ilyen alaposan megvizsgálja őket a doktornő. A doktornő nagyon kedves, az asszisztense is kiváló szakember, mindketten nagyo jó empatikus késséggel rendelkeznek és nagy fokú türelemmel.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely