Márta Kohuth

197197_1584882662275_7707928_n.jpg

26 értékelés

SPAR

Jól felszerelt üzlet. Udvarias kiszolgálás, bő választék. Bármit megtaláltam, amit kerestem. Takaros elrendezés, átláthatóság az áruk között. Ideális pénztár-rendszer. Mindig van annyi pénztár nyitva, hogy ne kelljen sokat várni a fizetésre.Nagyon elégedett voltam Velük.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nyírpalota Patika Bt.

Nagyon kellemes környezet. Minden alkalmazott kiválóan érti a munkáját. Nagyon szívesen adnak tanácsot, amit érdemes megfogadni. A kerület legszebb, legtisztább Gyógyszertára. Szívélyes kiszolgálás, mindig számíthatok Rájuk. Nagyszerű emberek. Teljes választék, ami esetleg pillanatnyilag nincs készleten, a legrövidebb határidőre megrendelik. Csak jót, sőt a legjobbakat tudom Róluk írni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pólus Center

Kiváló bevásárlóközpont. Minden kapható. Élelmiszer részlege jól felszerelt, kitűnő minőségű árukat kapok minden alkalommal. Az új önkiszolgáló pénztárakat nagyra értékelem, mert lerövidítik a fizetés idejét. Csak egyszer kell megtanulni a kezelésüket. Műszaki cikkeket jó áron és kiváló minőségben árusítanak. A dolgozók kedvesek, segítőkészek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aréna Plaza Bevásárlóközpont

Jól átlátható, világos és nem drága hely. Bátran merem ajánlani mindenkinek, mert szép, tiszta helyen remek kiszolgálást kap. Szívesen járok oda, ha pl. könyvet, vagy ruházati, műszaki cikket szeretnék venni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

30. sz. lottózó

Több, mint 20 éve járok ide. Mindig kedves, barátságos a kapcsolatom a dolgozókkal. Szinte már fejből tudják, hogy mit akarok. Ha elfelejteném a dátumot, utcán találkozva is figyelmeztetnek, hogy letelt az 5 hét, ideje megújítanom a lottózást.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kék Pisztráng Étterem

Nagyon családias kis étterem. Bőséges adagok, baráti áron. Bárkinek ajánlom, aki szeret jókat enni, inni és szereti a szívélyes vendéglátást. Szinte már barátságban vagyunk a személyzettel, akik bár nincsenek sokan, de annál kedvesebbek. Finom a pizzájuk és mindig találsz Náluk valami különleges ajánlatot. Remélem ennek alapján fellendül az Étterembe belátogatók száma. Kiválóan alkalmas hely családi, baráti rendezvények tartására. Az Üzletvezető minden alkalommal segít a szervezésben és a menü kiválasztásában.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kék Pisztráng Étterem

Kiváló, családias étterem. Remek étel megfizethető áron. Hatalmas adagok. Barátságos kiszolgálás. Nyáron a kerthelyiségben nagyon kellemesen lehet ebédelni, vacsorázni. A személyzet, bár nincsenek sokan, ennek ellenére gyors, pontos, kevés várakozással mindent megkapunk, ami csak szem-szájnak ingere. Kiválóan alkalmas rendezvények tartására. Az Üzletvezetőt külön kiemelem, mivel az Ő vezetése alatt lett ilyen a vendéglő, amilyen most. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert egy-két kellemes estét nyugodtan, és átverések nélkül el lehet benne tölteni. Barátainkat, családtagjainkat minden alkalommal oda viszem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Teréz Patika

Csak csupa jót tudok mondani. Szakértő, mégis gyors kiszolgálás. Aki szeretne tanácsot kérni valamilyen gyógyszerről, tápszerről, stb. csak Hozzájuk forduljon. Nagy tudású munkatársak állnak a betegek, vásárlók szolgálatára. Soha nem tapasztaltam, hogy bárki félre tájékoztatott volna.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Újpalotai Vásárcsarnok

Szeretek ide járni, mert mindent megkaphatok megfizethető áron. Úgy az üzletekben, mint a termelőknél. Igazán mindenki nagyon szívélyes és már ránk tekintve tudja, hogy mit szoktunk Nála venni. Csak ajánlani tudom azoknak a vásárlóknak, akik a közelben élnek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Péterfy Sándor Utcai Kórház Baleseti Központ és Semmelweis Egyetem Traumatológia Tanszék

Nem szoktam senkit leszólni, de sajnos ez az Intézmény sok kívánnivalót hagy maga után. Néhány napja bekerültem válltöréssel. Mentő vitt be és másnap délutánig sem enni, sem enni nem kaptam, sőt még sz ágytálat is megtagadták. A személyzetnek valószínűleg meg van tiltva, hogy még véletlenül se mosolyogjanak a betegre. Ezek után megfogadtam, hogy mindenkit megpróbálok elriasztani nevezett intézmény "szolgáltatásainak" igénybevételétől.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely