Harsányi András

10448821_707366949300195_6552693878753398870_t.jpg

5 értékelés

Tokyo Étterem

teljes mértékben meg vagyok elégedve. gyors és precíz kiszolgálás, udvarias pincérek. szerintem megérdemli az 5-öt. maximum az lenne amibe kicsit belekötnék, hogy kicsit drágább mintsem, hogy "gyakori vendég" lehessek náluk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kelly's Food

Susi, kínai ételek garmadája és udvarias kiszolgálás. kell ennél több? és ami még fontosabb nagyon olcsón potom 2000 forintért annyit eszel amennyit bírsz. engem eleinte kicsit meglepett mivel a hasonló éttermek sokkal drágábban adják ugyanezt. nekem megérte mivel nagy étvágyú vagyok. nálam megéri az 5-öt

Hasznos ez a vélemény? Igen

Wasabi Buda

Az étterem ha nem is 5 csillagos de nem lehet rá panaszom lévén h mindig megkaptam amire vágytam akármilyen japán vagy kínai különlegesség volt. és a másik fő előnye h finomakat kapok mindig... de negatívum a magas ár. máshol ugyanennyiért hasonló kajákat olcsóbban kapok meg.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Wasabi Pest

Röviden ellehet mondani róla h itt kezdődik a japán konyha remeke. finom ételek és "gyors" kiszolgálás amit a körbe körbe járó ételek adnak meg azzal h akármit le lehet venni a pultról és elfogyasztani. ha olcsóbb lenne akkor gyakrabban járnék ide. ez biztos.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trófea Grill Étterem Buda

Itt ünnepeltem a 18. születésnapomat és azóta is sokszor járta már itt. egyszerűen csodálatos az az udvariasság és előzékenység amit adnak és amit kapok néha (na jó, mindig :P ) étel, ital... mi szem szájnak ingere mindent megkaphatsz egy kötött árért... ami a mennyiségnyi kajáért mérve annyira nem is rossz arány. szerintem legalábbis.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

2 Kedvenc hely

Még több »
Kelly's Food
Károly körút 16., 1052 Budapest
Trófea Grill Étterem Buda
Margit körút 2, 1027 Budapest