s. anna

s. anna

6 értékelés

Szokolszky Ágnes fodrászmester

Nekem elég száraz és töredezett, nehezen kezelhető hajam van, Ági nagyon sok jó tanáccsal látott el, és a hajam is sokkal könnyebben kezelhetőbb lett, miután nála voltam. :) Megfogaztam a tanácsokat, például a balzsam fajtáját illetően, és sokat segített. :))

Hasznos ez a vélemény? Igen

Allee Bevásárlóközpont

Jó hogy sokféle bolt van, és sok stílusban, én mindig találok jó ruhát/boltot, szerintem kifejezetten jó a mozi is, sok terem van, sok film, a popcorn sem olyan száraz mint sok helyen, a kajáldák szintén jók, nagyon sokféle van, gyorsétterem is, de olyan is, ahol rendesen le lehet ülni, mondjuk néha alig van hely...:)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Corvin Mozi

Valamikor még egy hónapja voltam itt, és hát, nagyon nem tetszett. Kevés film közül lehet választani, de ez annyira nem nagy probléma, viszont vettünk popcorn, ami szörnyen rossz volt, hideg és rágós, csalódtam.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Altair teaház

Barátnőimmel voltam itt már több alkalommal is, nagyon jó, különleges hely, a kiszolgálás is jó volt, kedvesek a pincérek, a helyet, kicsit nehezen lehetett megtalálni, de azért sikerült. Egy másik alkalommal egy nagyobb csapattal mentünk, nekik is nagyon tetszett, bár kicsit drágának találták :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trófea Grill Étterem - Visegrádi

Családdal voltunk már itt párszor, nagyon finomak a kaják, sokféle a választék, sok leves, még több hús, nekem a süthető húsok ízlettek a legjobban, amiket a látványkonyhában lehetett megsüttetni, az édességek is jók voltak, és maga a környezet is szép.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aréna Plaza Jégterasz

Egy szombati napon voltam itt egyik barátnőmmel, sok fiatal volt rajtunk kívül, de akadtak kicsik-nagyok akik még csak tanultak korcsolyázni. Nem volt tömeg, ami nagyon jó volt, lehetett haladni, nem kellett félni, hogyha elesel, akkor lenyisszantják az ujjaid, és nem voltál útban akkoor sem, ha még nem jöttél bele a korizásba. (Igaz még nincs korcsolyaszezon.) A jegy az átlagos volt, de teljesen megérte, van büfé, ahol két deci tea 160 forint, ami szerintem szintén nem nagy összeg. Egyedüli hátránya a dj, mármint nem a zenelovassal volt baj, csupán a zene hangerejével, és fajtájával, ha bulizni akarok, akkor elmegyek diszkóba.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely