Péter Kovács

4 értékelés

Ramada Balaton Hotel

Két gyerekkel voltunk, Junior suite szobában. A berendezés kellemes, családnak pont jó volt a szobák mérete. Ötödik emelet felett a balatoni panoráma fantasztikus.
A szobák egyetlen hátránya, hogy nem szellőztethetőek, csak az elhasználódott levegőt lehet légkondícionálni. Az ablak csak minimálisan nyitható ki billenőre az egyik szobában, viszont nincs rajta szúnyogháló.
A reggeli-vacsora svédasztalos. Nagyon finom volt minden, mennyiségre, minőségre és változatosságra se lehetett panasz. Vacsoránál az italok nincsenek benne az árban. Érdemes óvatosan italt rendelni, mert mértéktelenül túlárazottak. Egy 4 fős család csak italra simán elkölt 2000-3000 forintot, feltéve hogy nem fogyasztott alkohol tartalmú italt.
A szálloda saját stranddal rendelkezik, ahova belépés vendégeknek ingyenes. A strand kellemes, főleg nyáron, mivel sokkal nyugodtabb mint a mellette lévő nagy strand. Összességében szuper hely, nagyon szeretjük!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Határ Étterem

2012 nyarán voltunk itt ebédelni egyszer. Egyszer. Az épület szép, a mosdók tiszták, a kert parkosított, hátul a kis játszótér is ötletes.
A felszolgáló hölgyre nem lehetett panasz, bár az egyik étel extra 1000 forintos feláráról valahogy "elfelejtett" előre tájékoztatni.
Két felnőtt, két gyerek, átlagos család vagyunk. Pontosan ugyanazt ettük, mint egy másik étteremben Balatonalmádi belvárosában.
Viszont ugyanaz az étel itt másfélszer annyiba került(de szó szerint, mindenki ugyanazt rendelte, összesen egy narancslé volt az eltérés). A felnőttek étele teljesen sótlan volt. A gyerekmenü viszont nagyon durván meg volt szórva borssal, pedig az étlapon kifejezetten gyermek menüként volt feltüntetve, amit az adag mérete is alátámasztott(az ára már nem annyira). Valami rántott falatkák voltak krumplipürével. Nem értem honnan jött az ötlet, hogy bő negyed kiskanálnyi borsot szórjanak egy kistányérnyi gyerekételre.
Végül a gyereket a rántott csirkemell+rizs kombóval etettük meg, amit magunknak rendeltünk.
A kellemes épület, a park, a játszótér sajnos kevés, az sem árt ha a vendég elégedetten távozik. A másik, hogy itt 9100 forintért kaptuk meg ugyanazt, amiért Balatonalmádi főterétől 150 méterre 6200 forintot fizettünk. Emellett az étel minősíthetetlen volt. Mikor tesómék mentek Almádiba, külön felhívtam a figyelmüket, hogy kerüljék el a helyet.
Teljesen megértem, hogy az épület felépítésének költségeit be akarják hozni. De nem lett volna jobb, ha annyira jó kiszolgálást kapunk, hogy visszamegyünk minden nap, otthagyunk 6000 forintot minden nap? Ahelyett, hogy egyszer leakasztanak rólunk 9000-et, aminek a végén teljesen átverve érezzük magunkat? :(

Hasznos ez a vélemény? Igen

Porció Étterem

Először véletlenül ültünk be, de nem bántuk meg. Végül ez lett a "törzshelyünk" az egyhetes nyaralás alatt.
A Balaton környékén szinte mindenhol ugyanaz van az étlapon, de a minőség közel sem mindenhol színvonalas.
Itt bármit választottunk, nagyon finom volt, ha volt valami külön kívánság(spagettiben ne legyen darabos paradicsom a gyereknek, extra szósz az ételre, stb.), akkor azt boldogan megcsinálták. A kávéjuk fergetegesen jó, amiatt többször külön beültünk.
Két felnőtt, két gyerekből áll a család, kb. 5-6 alkalommal ebédeltünk itt, a számla 5-6000 forint közt volt mindig, ami szerintem teljesen elfogadható.
Ha legközelebb megyünk Almádiba, akkor is ide fogunk menni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Müller

Nagyon korrekt hely, évek óta vagyunk vásárlók. Eddig mindig kiváló volt a kiszolgálás. Múltkor a csemetém kiborított egy doboz gémkapcsot amit nem lehetett már visszacsomagolni. Odavittem kasszához, hogy azt is fizetném, de mosolyogtak és mondták, hogy van ilyen.
Hosszú sor nagyon ritkán van, olyankor jellemzően nyitnak egy új kasszát.
Egyetlen hiányossága a boltnak, hogy akárhányszor megyünk, normális pelenka sosincs és hiába kérdezem, raktáron semmi nincs, csak kint a polcon. Ezen lehetne azért javítani... Ettől függetlenül 5 csillag, mert a személyzet kedves, a választék széleskörű, az árak se rosszak és a múltkor tapasztaltam, hogy a boltvezető a végletekig korrekt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely