Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Pécsi Zoltánné Brigi

Vélemények, értékelések (44)

Kalandpark Játszóház

Értékelés 2016. 02. 10. 22:14
Egy zárás utáni szülinapi bulin voltunk itt. Nehezen találtam meg a cím alapján a helyet és a bejáratot. Ahogy beléptem, először nem ájultam el. :( De aztán nagyon kellemes csalódás ért. Figyelmes, kedves, mosolygós személyzet. Szuper programok. A gyerekek imádták! A szülőknek is kényelmes és kellemes volt.
  • elismerés
  • Háda Angol Használtruha Kereskedés

    Értékelés 2016. 02. 10. 22:18
    Szerintem egy kicsit elszálltak az árakkal. :( Lehet, hogy én vagyok túl béna a turkáláshoz? :) Az 50%-os akciók jók, de túl nagy a tömeg.
  • elismerés
  • Erzsébetligeti Uszoda

    Értékelés 2016. 02. 10. 22:21
    Mindent egybevetve jó kis hely. A téli szünetben volt egy nagyon jó akció, amit ki is használtunk. :) S szerencsére kevesen is voltak. A problémám csak az, hogy a gyerekekkel nem lehet igénybe venni a gyermek öltözőt, ha "csak" családiasan megyünk. A felnőtt öltözőben nem volt túl kényelmes a gyerekekkel öltözni, pakolni, hajat szárítani.
  • elismerés
  • Cat Café

    Értékelés 2016. 07. 04. 02:31
    Ahogy elnézem a pozitív értékelések már igencsak régiek. :(
    A gyerekeim imádták a helyet ezt le kell szögeznem a legelején.
    Ahogy beléptünk, személyzetnek korántsem kinéző egyik tag rögvest a kezünkbe nyomta a szabályzatot, mielőtt hellyel kínált volna. Lehet hogy ma éppen én vagyok szőröző hangulatban, de ez nem volt annyira szívélyes fogadtatás.
    A hely maga nagyon ötletes és egész jól néz ki.
    Még az árakat sem mondanám túlzottnak (persze a belvárosi helyszínt nézve). De nekünk egyik süti sem ízlett.
    Nekünk most is van két nagyon kedves cicánk, aki családtag. De itt, amikor a macska felugrott az asztalra és elterült, én egy kicsit megijedtem. Szerintem ez nem a normális kategória, hogy a macskaszőr az ételben és az italban landoljon. :O
    Szóval a cicák cukik, szépek, aranyosak. De a hely egyébként semmi. Csak azoknak ajánlom, akiknek nincs cicájuk és máshol nem tudnak macskaközelben lenni.
    A felszolgálás stílusa és módja szerintem manapság egy európai városban kevés.
  • elismerés