Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Pécsi Zoltánné Brigi

Vélemények, értékelések (44)

Elevenpark Játszóház

Értékelés 2013. 11. 15. 23:53
A játékok, a hely full szuper!!! Itt tényleg kitombolhatják magukat a gyerekek, s a felnőttek addig pihizhetnek egy babzsákfotelban, vagy a kávézóban vagy akár játszhatnak is a csemetékkel. ez nekem nagyon bejön! A személyzet kedves, segítőkész. De az "éttermi" szolgáltatással elégedetlen vagyok. Bevinni nem lehet enni és innivalót, de ott megvásárolva nemcsak hogy drága, de nem is ízletes, s egészségesnek pedig végképp nem mondható, s nagyon kicsi a választék. Ezen mindenképp változtatni kell!
  • elismerés
  • Decathlon Csömör

    Értékelés 2013. 11. 16. 00:02
    Tömegközlekedve szinte esélytelen eljutni. Ha kocsival mész kényelmesen tudsz parkolni. Személyzet kevés (vagy annak tűnik), ezért nehézkes rátalálni dolgokra, mert nincs segítség. Ha mégis találkozol a személyzetből bárkivel, az kedves, segítőkész. Választék elég jó, s vannak olcsóbb termékek is. Decathlon kártya szuper. Nem kell rá várni, magad elkészíted a gépnél. Nem kell őrizgetned a blokkokat, mert minden rajta van a kártyán. Ez számomra nagyon pozitív. Vásárlásaid után kézzelfogható a köszönet; vásárlásaink után 1000,-ft-os utalványt kaptunk e-mailen, ami pont jól jött az iskolakezdéshez. Legutóbb nagyon finom sport müzliszeletet is vettünk, akciósan! :)
  • elismerés
  • Szamóca Cukrászda

    Értékelés 2013. 11. 16. 00:13
    Kedvencekhez tettem, mert nagyon finomak a sütik, s szuper a fagyijuk. sokat járunk ide, eddig mindig nagyon kedvesek voltak velünk. DE szerintem drága. Nekem nagyon nem jön be az az óriás gombóc. (Megjegyzem a férjem és a gyerekeim imádják) Én jobban örülnék, ha kisebb gombócok lennének olcsóbban. Egyrészt a gyerekek nem annyira a méretre hajtanak, inkább arra, hogy "hány gombócot ehetek?", s én sem tudok több ízt megkóstolni, mert sok! Nem kell ez a nagy adag! Az üzlet kialakítása nem a legjobb. A fagyiért sorban állók elállják a sütipultot, s nem is tudjuk előre, hogy milyen fagyik vannak, mert csak akkor látjuk, ha odaérünk; s akkor meg már gyorsan kell dönteni, mert áll a sor. :(
  • elismerés
  • DM - Drogerie Markt

    Értékelés 2013. 11. 16. 00:22
    Szeretem. :) Sok az akció, jó a választék, az eladók kedvesek. Sokszor még gyógyszereket is itt vásárolok. Hátránya: mindig sok a vásárló, szűk a hely, a gyógyszerkiadás körülményes, csak 9-kor nyit, nyithatna korábban!. Én elégedett vagyok a DM kártyával is.
  • elismerés
  • RaM Colosseum

    Értékelés 2013. 11. 16. 00:28
    Szuper hely! Már többször voltunk, nagyon sok darabot láttunk itt. Minden tetszett. :) Nagyon színvonalasak a produkciók. Idáig bárhol ültünk, mindenhol kényelmes volt, mindenhonnan jól láttunk, a gyerekek is. Mindig nagyon jók a díszletek, a rendezés, meg minden. Tavaly karácsonykor a diótörőt néztük itt meg, gyerekek előadásában; én egyszerűen elájultam, annyira szép volt. A Radnóti alatt végig borzongtam, annyira jó volt. A Sinatra egyszerűen szuper volt. Szóval én szerintem ez tényleg igazi élményszínház. A büfében is nagyon kedvesek. A hostok/hostesek is mosolygósak, segítőkészek.
  • elismerés
  • Mátyásföld Gyógyszertár

    Értékelés 2013. 11. 16. 00:33
    Sajnos néha ide is be kell térnem. Mosolyt még szinte sosem láttam senki arcán. Nehézkes és lassú a kiszolgálás. Mióta átépítették még rosszabb lett. 2 ember után már nem lehet úgy bemenni, hogy a fotocellás ajtó ne nyíljon folyamatosan ki. Nagyon rossz az elrendezés. A világítás szörnyű, borzasztóan bántotta a szememet. Sajnálom a személyzetet, hogy ilyen környezetben kell lenniük egész nap. Szinte minden alkalommal valamiért vissza kell menni, mert épp nincs. :(
  • elismerés
  • Sugár Gyógyszertár

    Értékelés 2013. 11. 16. 00:41
    Bár mindig nagyon sokan vannak, de a sor gyorsan megy. Mégis kedvesek, figyelmesek az emberhez. Nyugodtan lehet kérdezni, nagyon segítőkészek. Abszolute tökéletesen tájékoztatnak. Szinte minden van, ha valami mégis hiányzik, azt nagyon gyorsan beszerzik. Tökéletesen elégedett vagyok velük!
  • elismerés
  • Sugár Gyógyszertár

    Értékelés 2013. 11. 16. 00:48
    Ide szívesen térek be. Nagy a választék, tágas a hely, jó a kialakítás, mindig kapok egy mosolyt. Tegnap jártam bent a barátnőmmel, akinek nem álltallottak olcsóbban ajánlani terméket. Ez számomra nagyon pozitív. Itt mindig van, amire szükségem van. Ja! s egyszer, amikor a gyermekeimmel tértünk be éppen, az egyik patikustól kaptunk ajándékba 2 mozijegyet, mondván ő már úgysem tudja felhasználni,... aztán - mivel mi hárman voltunk - a kollégáktól szerzett nekünk még 1 jegyet. :)
  • elismerés
  • IKEA Bútoráruház

    Értékelés 2013. 11. 16. 00:58
    Imádjuk az Ikea family klubot. :) Imádjuk a játszóházat. Imádjuk a petákgyűjtést! ;) Nagyon gyerekbarát hely. Vannak jó drága cuccok, de jó sok mindenhez hozzájuthatsz szinte fillérekért. Tegnap például ollókat, filctollakat és dekorációs termékeket vettem a papírboltos árak töredékéért. Innen van az iskolatáskánk is, amire a gyerekek gyűjtötték a petákokat. Szép is, jó is, s ráadásul 3 év rá a garancia. :) Most már jó kis karácsonyi hangulat van ott, gyönyörűséges csecsebecsékkel. Nem mellesleg "free wifi" és isteni csokis fánk is van. :)
  • elismerés
  • Fővárosi Állat- és Növénykert

    Értékelés 2013. 11. 16. 23:30
    Mit lehet még írni, amit más nem írt? Szuper hely, rengetegszer jövünk. A varázshegy fantasztikus! Néhány állat már el van szemtelenedve (:D), annyira kunyiznak a kajáért, majd szétszedik a gyerkőceimet. Negatívum: drága, kevés a pihenő és a mosdó, nincs megfelelő árú és minőségű étkező.
  • elismerés