Pécsi Zoltánné Brigi

44 értékelés

Elevenpark Játszóház

A játékok, a hely full szuper!!! Itt tényleg kitombolhatják magukat a gyerekek, s a felnőttek addig pihizhetnek egy babzsákfotelban, vagy a kávézóban vagy akár játszhatnak is a csemetékkel. ez nekem nagyon bejön! A személyzet kedves, segítőkész. De az "éttermi" szolgáltatással elégedetlen vagyok. Bevinni nem lehet enni és innivalót, de ott megvásárolva nemcsak hogy drága, de nem is ízletes, s egészségesnek pedig végképp nem mondható, s nagyon kicsi a választék. Ezen mindenképp változtatni kell!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Decathlon Csömör

Tömegközlekedve szinte esélytelen eljutni. Ha kocsival mész kényelmesen tudsz parkolni. Személyzet kevés (vagy annak tűnik), ezért nehézkes rátalálni dolgokra, mert nincs segítség. Ha mégis találkozol a személyzetből bárkivel, az kedves, segítőkész. Választék elég jó, s vannak olcsóbb termékek is. Decathlon kártya szuper. Nem kell rá várni, magad elkészíted a gépnél. Nem kell őrizgetned a blokkokat, mert minden rajta van a kártyán. Ez számomra nagyon pozitív. Vásárlásaid után kézzelfogható a köszönet; vásárlásaink után 1000,-ft-os utalványt kaptunk e-mailen, ami pont jól jött az iskolakezdéshez. Legutóbb nagyon finom sport müzliszeletet is vettünk, akciósan! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szamóca Cukrászda

Kedvencekhez tettem, mert nagyon finomak a sütik, s szuper a fagyijuk. sokat járunk ide, eddig mindig nagyon kedvesek voltak velünk. DE szerintem drága. Nekem nagyon nem jön be az az óriás gombóc. (Megjegyzem a férjem és a gyerekeim imádják) Én jobban örülnék, ha kisebb gombócok lennének olcsóbban. Egyrészt a gyerekek nem annyira a méretre hajtanak, inkább arra, hogy "hány gombócot ehetek?", s én sem tudok több ízt megkóstolni, mert sok! Nem kell ez a nagy adag! Az üzlet kialakítása nem a legjobb. A fagyiért sorban állók elállják a sütipultot, s nem is tudjuk előre, hogy milyen fagyik vannak, mert csak akkor látjuk, ha odaérünk; s akkor meg már gyorsan kell dönteni, mert áll a sor. :(

Hasznos ez a vélemény? Igen

DM - Drogerie Markt

Szeretem. :) Sok az akció, jó a választék, az eladók kedvesek. Sokszor még gyógyszereket is itt vásárolok. Hátránya: mindig sok a vásárló, szűk a hely, a gyógyszerkiadás körülményes, csak 9-kor nyit, nyithatna korábban!. Én elégedett vagyok a DM kártyával is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

RaM Colosseum

Szuper hely! Már többször voltunk, nagyon sok darabot láttunk itt. Minden tetszett. :) Nagyon színvonalasak a produkciók. Idáig bárhol ültünk, mindenhol kényelmes volt, mindenhonnan jól láttunk, a gyerekek is. Mindig nagyon jók a díszletek, a rendezés, meg minden. Tavaly karácsonykor a diótörőt néztük itt meg, gyerekek előadásában; én egyszerűen elájultam, annyira szép volt. A Radnóti alatt végig borzongtam, annyira jó volt. A Sinatra egyszerűen szuper volt. Szóval én szerintem ez tényleg igazi élményszínház. A büfében is nagyon kedvesek. A hostok/hostesek is mosolygósak, segítőkészek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mátyásföld Gyógyszertár

Sajnos néha ide is be kell térnem. Mosolyt még szinte sosem láttam senki arcán. Nehézkes és lassú a kiszolgálás. Mióta átépítették még rosszabb lett. 2 ember után már nem lehet úgy bemenni, hogy a fotocellás ajtó ne nyíljon folyamatosan ki. Nagyon rossz az elrendezés. A világítás szörnyű, borzasztóan bántotta a szememet. Sajnálom a személyzetet, hogy ilyen környezetben kell lenniük egész nap. Szinte minden alkalommal valamiért vissza kell menni, mert épp nincs. :(

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sugár Gyógyszertár

Bár mindig nagyon sokan vannak, de a sor gyorsan megy. Mégis kedvesek, figyelmesek az emberhez. Nyugodtan lehet kérdezni, nagyon segítőkészek. Abszolute tökéletesen tájékoztatnak. Szinte minden van, ha valami mégis hiányzik, azt nagyon gyorsan beszerzik. Tökéletesen elégedett vagyok velük!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sugár Gyógyszertár

Ide szívesen térek be. Nagy a választék, tágas a hely, jó a kialakítás, mindig kapok egy mosolyt. Tegnap jártam bent a barátnőmmel, akinek nem álltallottak olcsóbban ajánlani terméket. Ez számomra nagyon pozitív. Itt mindig van, amire szükségem van. Ja! s egyszer, amikor a gyermekeimmel tértünk be éppen, az egyik patikustól kaptunk ajándékba 2 mozijegyet, mondván ő már úgysem tudja felhasználni,... aztán - mivel mi hárman voltunk - a kollégáktól szerzett nekünk még 1 jegyet. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

IKEA Bútoráruház

Imádjuk az Ikea family klubot. :) Imádjuk a játszóházat. Imádjuk a petákgyűjtést! ;) Nagyon gyerekbarát hely. Vannak jó drága cuccok, de jó sok mindenhez hozzájuthatsz szinte fillérekért. Tegnap például ollókat, filctollakat és dekorációs termékeket vettem a papírboltos árak töredékéért. Innen van az iskolatáskánk is, amire a gyerekek gyűjtötték a petákokat. Szép is, jó is, s ráadásul 3 év rá a garancia. :) Most már jó kis karácsonyi hangulat van ott, gyönyörűséges csecsebecsékkel. Nem mellesleg "free wifi" és isteni csokis fánk is van. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fővárosi Állat- és Növénykert

Mit lehet még írni, amit más nem írt? Szuper hely, rengetegszer jövünk. A varázshegy fantasztikus! Néhány állat már el van szemtelenedve (:D), annyira kunyiznak a kajáért, majd szétszedik a gyerkőceimet. Negatívum: drága, kevés a pihenő és a mosdó, nincs megfelelő árú és minőségű étkező.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

12 Kedvenc hely

Még több »
Szamóca Cukrászda
Bökényföldi út 5, 1165 Budapest
DM - Drogerie Markt
Örs vezér tere 25., 1106 Budapest
RaM Colosseum
Kárpát utca 23., 1133 Budapest
IKEA Bútoráruház
Örs vezér tere 22, 1148 Budapest
Fővárosi Állat- és Növénykert
Állatkerti körút 6-12., 1146 Budapest
Árkád Bevásárlóközpont
Örs vezér tere 25., 1106 Budapest
Aranycipó
Örs vezér tere 25., 1106 Budapest
KFC - Kentucky Fried Chicken Árkád
Örs vezér tere 25., 1106 Budapest
Kölyökvadon Játszóház
Istvánmezei út 6., 1146 Budapest
Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár
Szabó Ervin tér 1, 1088 Budapest
Ásványvilág
Örs vezér tere 24., 1148 Budapest
Sugár Mozi
Örs vezér tere 24., 1148 Budapest