Mátyásné Uhrin

944439_637156669632281_602542941_n.jpg

6 értékelés

Százéves Cukrászda

Már ifjú koromban is! Minden nap, mert a kedvenc helyünk volt a diáktársaimmal együtt. Megboldogult Osi bácsink nagy-nagy örömére, mert mindig ugratott bennünket,- persze mi sem maradtunk adósok. Hálás szívvel emlékezem Őrá és a sok-sok kézzel készített finomságaikra. A muzeális értékekre, na és a szívélyes kiszolgálásra. A meghitt szegletekre, jómagam és pajtásaim kis összebújásaira. Nem rég ismét Náluk jártam, mint régi és mint jelenleg új diák. Még mindig ugyan azzal a jó érzéssel érkeztem és távoztam. Köszönet érte!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kondorosi Gyógyszertár

Kedvesek, figyelmesek, kellő szakértelemmel és türelemmel szolgálják ki a hozzájuk érkezőket. Már-már nem csak jó szomszédok vagyunk, hanem munkatársak is. Köszönet és hála nekik! Minden ideérkező megtapasztalhatja, ha ide tér be segítségért.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Napsugár Vendéglő

Sokszor jártam itt. hol egyénileg,hol családosan. Mindíg jót és olcsón ettünk. Az italok nem a mi pénztárcánkhoz valók, de nem is nagyon rajongunk értük. A kiszolgálás preciz, pontos, barátságos. Köszönöm, hogy a vendégük lehettem!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kondorosi Csárda

Jártam már itt. Itt lakom. Szeretni való kis betyártanya ez! Ajánlom az éheseknek a különböző vegyes tálakat, a betyárlevest, a töltött káposztát és még sok finom fogást és desszertet is, amit remekül készítenek elérhető áron. A kiszolgálás elegáns, udvarias és gyors.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gyurik Mihályné fodrász

Mikor még fiatal voltam, sokszor választottam új frizurát, ebben Katika profi módon segített. Jó a hajam, de még jobb a fodrász! Számára nincs lehetetlen és mindig őszinte a vendéghez, de sohasem sértő. Jó a beleérző képessége, ezért akár ápolónő is lehetett volna, de ő jó pár évtizede beleszeretett a fodrászkodásba, azt hiszem ezt azok a vendégek igazolják a legjobban, hogy jó a pályán, akik még ma is szeretnek egy baráti csevejre betérni hozzá és felfrissülve, megszépülve kilépni tőle.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csaba Center Bevásárló- és Szórakoztatóközpont

Ritkán tehetem meg, hogy elmenjek oda vásárolni, de annál inkább élvezem. Minden szinten láthattam kedvemre valót és eszméletlen mennyiségű, jobbnál jobb cuccokat, ételeket, éttermeket, műszaki cikkeket, 3D-s mozit, különböző elintézni valók irodáit, klassz liftet és mozgólépcsőt... és még sorolhatnám az udvarias és gyors kiszolgálást, a hangulatot és illatokat, a hömpölygő tömeget, az ifjúság törzsközönségét és még hosszasan ragozhatnám a jót, s jól és mindent egy helyen variációkat. Mind ez a Csaba Center!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely