B. Katinka

B. Katinka

5 értékelés

las Palmas Restaurant, Caffé & Cocktail Bar

Az ételek nagyon finomak,a koktélokat is úgy készítik el,ahogy az meg van írva.Minden nagyon igényes és a kiszolgálás is tökéletes. A nachos, a kukoricakrém leves és a görögdinnyés limonádé a legfinomabb

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zara

Nagyon kedves a kiszolgálás,a férfi részlegen az eladó hölgy nagyon segítőkész és figyelmes.Az üzletben található ruhák minőségével is megvagyok elégedve. A parfümöket és a kiegészítőket is nagyon szeretem!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pizza King

Nagyon finomat ettünk,viszont rettentő sokat kellett várni amíg megérkezett az étel.A hely sem volt meglepően tele, és 2 pizzára meg egy kijevi csirkemellre vártunk több mint egy óra hosszát!A felszolgáló viszonylag kedves volt amikor nem hűtött italt kértem.A pizza tészta nagyon finom, a feltét rajta már nem olyan sok de laktató.A kijevi csirkemell sültkrumplival bőséges adag és az íze is kiváló volt!Valószínű,hogy legközelebb is visszamennék, viszont nem üres gyomorral és nem akkor, amikor sietünk valahová.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cserpes Tejivó

Először jártam a helyen,és pozitív érzésekkel jöttem el.Nagy sok a választék és az árak sem túl drágák,szerintem a pesti árakhoz képest megfizethető. Egy "mekiben" reggelizel ilyen áron, ahol nem frissen készült,mű ételeket italokat fogyaszthatsz.Egy latte-t ittam és egy soknkás melegszendvicset, mindkettő nagyon finom volt.A latte pont olyan volt, ahogy szeretem, és elég nagy adag. A szendviccsel is jól laktam, az mondjuk egy picit megégett a széle de nem foglalkoztam vele.Sokan voltak,de szerncsére mire sorra kerültünk volt helyünk.ÉS nagyon tetszett a környezete a helynek, ahogy be volt rendezve a nyüzsgő fiatalok és a finomságokkal körül. Biztosan vissza fogok menni legközelebb is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cinema City Aréna

A mozi nagyon kényelmes volt, jól elfértünk, a "büfé" résznél is megfelelő volt a kiszolgálás, a popcorn és a kóla olyan volt amilyennek kellett lennie, sőt a popcorn még meleg is volt kicsit, érezni lehetett, hogy nem egy napja áll ott. Viszont 10 percbe telt, hogy átvergődjünk magunkat a moziig,mert egy gyerek koncert volt és nem tudtunk megmozdulni sem a tömegtől.Ez borzasztóan idegesítő, hogy le késed a filmedet és még össze is taposnak. Viszont a film miatt nagyon jól éreztük magunkat és nem volt drágább, mintha más városban moziztunk volna!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely