Zs. Kné

Zs. Kné

7 értékelés

McDonalds

Akár hányszor voltam itt, mindig gyors kiszolgálás és kedves eladók fogadtak. Biztos sokat dolgoznak. Minden elismerésem az övéké. Nem lehet könnyű munkájuk.
A McDonalds régi arculata jobban tetszett, az a piros szín. Ez mostani kívül zöld, fekete, kicsit olyan ,mint egy halottasház.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pécskő Gyógyszertár

Bármilyen készítményre van szükségem, ide megyek és itt veszem meg. Az eladók udariasak, kedvesek és készséggel állnak a vevők rendelkezésére.
Gyors kiszolgálás. Ellenben a városban lévő más patikákkal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Penny Market

A havi nagy bevásárlásainkat itt intézzük. Jó árak, elég széles az áruválaszték is. Mindent lehet kapni, ami csak egy háztartásban
szükséges. Sajnos az akciós áruk hamar elfogynak.
Jó parkolási lehetőség.

Hasznos ez a vélemény? Igen

CBA

Gyakran vásárolok itt. Az üzlet mérteileg nem nagy, de jó elrendeződésű. Az alap élelmiszerek mind megtalálhatóak benne.
Az eladók kedvesek, segítőkészek.
Jó helyen a kórház közelében van, mind az ott dolgozók és mind a látogatók tudnak itt vásárolni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Egri Termálfürdő

Sokan járnak ide Eger vonzáskörzetéből. Az belépőjegy ára elég magas lett, de mellette nagyon jó szolgáltatást nyújtanak. A víz tiszta és megfeleő hőmérsékletű. Kicsiknek, nagyoknak, időseknek megfelelő.
Bőséges étel, ital kínálat.
Gyerekkorom óta ide járok, akkor még a szüleimmel, most a családommal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Reál üzlet (Illés Elemér Reál Vegyesbolt)

Nagyon jó kis bolt, minden megtalálható benne amire csak szükség van egy háztartásban. Az áraik is kedvezőek. A kiszolgálás gyors, ha csak egy dologért szalad le valaki az üzletbe hamar végez, nem kell tölteni az időt a sorban állással. Ami nem jelenti azt, hogy kevés lenne a vevő. Sőt rengeteg új és rendszeresen visszajáró vásárló van. A személyzet kedves.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Zsélyi Éva háziorvos

Évek óta hozzá vagyok bejelentkezve még gyermekkorban jelentette be hozzá az egész családot az édesapám,pedig nem is a lakóhelyünkhöz közel van a rendelő. Sajnos édesapám már meghalt, de nekem azóta is a Dr.nő maradt a háziorvosom és a testvéremnek is. Korrekt, nyugodt, és kellő szakmai felkészültségű orvos. Az asszisztense is kedves hölgy.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely