D. Liliána

D. Liliána

9 értékelés

Hungária Étterem

Én eddig egyszer voltam ebben az étteremben, de csak pozitívumokat tudok mondani róla. Mivel lisztérzékeny vagyok, néha nehezen tudom megoldani az étkezésemet, nem sok olyan hely van, ahol adnak gluténmentes ebédet. A közelben jártam, így gondoltam benézek a Hungáriába, hátha van számomra is valami ehető. Ezt az elhatározásomat az is megerősítette, hogy már többször hallottam, hogy milyen kedvezményes árak és bőséges, finom adagok várják az ide érkezőket. Jó pár étel közül lehetett választani és az árak tényleg nagyon kedvezőek voltak. Sajnos kimondottan gluténmentes ételük nekik sem volt, de ettől függetlenül nagyon segítőkészek voltak a konyhások, hogy valamit mégiscsak tudjak enni. Nem is lett volna már időm máshova elmenni enni, a szemeim meg már kopogtak az éhségtől, így örömmel fogadtam azt a hatalmas adag sült krumplit, amit végül adtak. Jóval nagyobb adagot kaptam, mint amekkorát egyébként adtak az embereknek (pedig az sem kevés), de az árban ez egyáltalán nem látszódott meg, semmivel sem kértek tőlem többet. Az ott dolgozók pedig végig segítőkészek és mosolygósak voltak, maga az étterem pedig tiszta volt. Így összességében azt tudom mondani, hogy igaz, hogy csak egyszer voltam még ott, de ez az egy alkalom is rendkívül pozitív benyomást tett bennem. Ha ismét előfordul, hogy nem lesz időm hazamenni ebédelni, tudni fogom, hova térjek be.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Veszprémi Állatkert

Az ország egyig legszebb és legdinamikusabban fejlődő állatkertje. Öröm látni, hogy évről évre egyre bővítik, újítják, fejlesztik és szépítik a területet és hogy lehetőségeikhez mérten nagy figyelmet fordítanak arra, hogy az állatoknak minél tágasabb és szükségleteiket kielégítő helyük legyen. Fantasztikus átalakuláson ment át az egész állatkert az utóbbi időkben és folyamatosan bővítik a látványosságok palettáját. De nem csak a látványosságok, hanem a szolgáltatások is magas színvonalúak. A bejáratnál lehet fényképezkedni, és aki szeretne egy egyedi, állatkertes hátterű képet a családjáról az megveheti. A gyerekeket már nem csak két kinti játszótér várja, hanem egy benti játszóházat is kialakítottak, ami hatalmas élményt nyújt számukra, illetve csatlakozhatnak a Böbe majom tanodájához is. Lehetőség van még állatsimogatásra is, és az érdeklődők megnézhetik az etetést, ami szintén nagyon érdekes szokott lenni. De ezeken kívül van még lehetőség szuvenírt, állatcsemegét, ételt és italt vásárolni.
Gondoltak azokra is, akik esetleg elfáradnak az állatkerti séta során és több pihenőhelyet is kialakítottak. A környezet mindenhol nagyon szép, tiszta és rendezett. Egész napos programot nyújt az oda látogatóknak a sok-sok látnivalóval és érdekességgel. Kellemes kikapcsolódás az egész családnak.
Két dolog van, ami szerintem nem igazán tartozik a pozitívumok közé. Először is, régebben meg szokták rendezni minden tavasszal a "Fuss az állatkertért" című programot, ami nagyon jó szokott lenni a sok színes programmal, ráadásul a futók az általuk befizetett csekély összegű nevezési díjjal tudták az állatkertet támogatni. Az utóbbi pár évben azonban nem rendezték meg. Pedig ez az állatkertnek is egy bevételi forrás volt, ráadásul a részvevők egész napos ingyenes családi programokon vehettek részt.
A másik negatívum pedig a belépődíj. Igaz, hogy gyönyörű és rengeteg szolgáltatást nyújtó hely a veszprémi állatkert, de úgy gondolom, hogy egy kissé sokat kérnek a belépésért, és ha egy egész család szeretne elmenni, az már elég borsos összeg.
De ettől függetlenül nagyon jó helynek tartom és remélem, hogy a következő években is tovább csinosítják a parkot!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Balaton Plaza Bevásárlóközpont

Régen jó hely volt, szerettem odamenni. Mára már azonban elvesztette számomra a vonzerejét...Véleményem szerint már csak a moziért és 1-2 üzlet miatt érdemes meglátogatni. Sorba nyílnak az üzletek, de a legtöbb csak a tehetősebbeknek van, nem éppen pénztárca barátak. Persze nem azt mondom, hogy nem lehet kifogni jó ajánlatokat, meg hogy a kevésbé tehetőseknek egyáltalán nem érdemes a plázába menni, de összességében nem szeretem már igazán.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Autó-Forrás Kft.

Volt egyszer náluk egy olyan ajánlat, miszerint azok, akik regisztrálnak a honlapjukon, valamilyen ajándékban részesülnek. Mikor azonban bementem hozzájuk, hogy átvegyem az ajándék tárgyat, nem igazán tudtak erről mondani semmit, csak annyit, hogy még nem érkeztek meg hozzájuk. Arról sem volt fogalmuk, hogy mikor kapják meg a tárgyakat (ami mondjuk nem gondolom, hogy az eladók hibája lenne), de még azt sem ajánlották fel, hogy majd értesítenek. Nem tragédia, hogy nem kaptam meg az ígért ajándékot, de akkor legalább ne hirdetnék!!
Minden esetre az eladók kedvesek voltak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Partydecor Lufi & Party Shop

Szuper kis üzlet, nagyon ötletes szülinapi/ünnepi kellékeket lehet itt kapni. Az árak vegyesek, van ami szerintem nagyon megéri, de vannak olyan tárgyak is, amik kicsit drágábbak. Az eladó viszont nagyon rendes és mosolygós, mindenkitől megkérdezi, hogy miben segíthet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Veszprémi Lovasbolt

Nagyon jó kis hely, sok mindent lehet kapni. Kissé szűkös, de takaros, jól kialakított üzlet. Szeretek oda járni, de inkább csak nézelődni, mert elég drágán lehet kapni a különböző lovas felszereléseket. Persze ki lehet fogni olcsóbb termékeket is. Az ajándéktárgyak viszont szuperek, azt nem is egyszer vettem már ott. Az eladó pedig nagyon segítőkész.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kádárta Vendéglő Panzió

Többször voltam már itt, hangulatos kis hely. Az ételek finomak és árban is megfelelőek, ráadásul bőséges adagokat adnak. A pincérek gyorsak, udvariasak. A mosdókat mindig rendben tartják. Szívesen járok ebbe az étterembe.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gourmandia Étterem

Veszprém egyik legjobb étterme! Jó az elhelyezkedése, mert közel van a városközponthoz és a közelben található egy nagyobb parkoló is. Az étterem tágas, kellemesen berendezett és tiszta. A pincérek nagyon segítőkészek, udvariasak és nagyon minimális a várakozási idő. Mi ott ebédeltünk ballagás után, és ahhoz képest, hogy tele volt az egész étterem, így sem kellett olyan sokat várni. Az ételek nagyon finomak, ízletesek voltak és az árak is megfelelőek. Az adagok rendkívül bőségesek. Ráadásul, mivel én lisztérzékeny vagyok, külön megelégedésemre szolgált, hogy tudtak nekem gluténmentes menüt biztosítani! Abszolút meg vagyok vele elégedve!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Veszprémi Petőfi Színház

Több alkalommal is vettem már bérletet a színházba és nem bántam meg. Gyönyörű az épület kívül-belül és mindig színvonalas előadásokkal szórakoztatják a közönséget. Nagyon tetszik, hogy gyakran vannak kiállítások az előcsarnokba. A SingSingSing létrehozása szuper ötlet volt, hiszen remek hangulat szokott ilyenkor uralkodni az előadóteremben. A közönségtalálkozók is mindig jók szoktak lenni és amit még nagyon jónak tartok az az, hogy szoktak olyan napok lenni, amikor be lehet pillantani a színfalak mögé is.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely