Galambosné Schöll Éva

10458352_849868115042506_6155322044878815334_s.jpg

10 értékelés

Hervis Sopron Alphapark

A választék széles ugyan, de a régebbi modellekből. Az eladók nincsenek a topon, először meg kell keresni őket, általában a raktárban beszélgetnek, van köztük 1-2, aki próbál ugyan segíteni, csak nem tud, de a többség nem érzi kötelességének a vevők kiszolgálását.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aranyfácán Vendéglő

Konyha szuper, mennyiségek hatalmasak. a kiszolgálás pedig csillagos ötös!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dialóg Nyelvstúdió

Angol nyelvtanfolyamra jártam ide. Nagyon meg voltam elégedve! A tanárnőnk kedves, szimpatikus és nagyon jó volt. Az órák rendkívül jó hangulatban teltek. Csupa pozitív élménnyel fejeztük be a tanfolyamot!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. ifj. Arszin Miklós ügyvéd

Kedves barátságos ügyvéd. Minden joggal kapcsolatos ügyben hozzá fordultunk, sosem kellett csalódnunk benne. A lehető leghamarabb időn belül állt mindig a rendelkezésünkre, ha kellett az esti órákban is elérhető volt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ezüst Kehely Gyógyszertár

Kedves, hozzáértő gyógyszerészek dolgoznak itt. Az árak elfogadhatóak. Néha várni kell kicsit, mivel ez az egy gyógyszertár szolgálja ki az egész Jereván városrészt. Ha valamit rendelniük kell, legkésőbb másnapra beszerzik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Kelemen Márta fogorvos

A város legjobb fogorvosa. Kedves, türelmes, abszolúte minden elvárásnak megfelelő orvos. Árai megfizethetőek. Eddig bárkinek ajánlottam, mindegyikük megelégedettséggel távozott tőle és továbbra is visszajáró páciense maradt!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Németh László háziorvos

Sajátos stílusa van, de abszolúte korrekt orvos, akihez bárminemű problémával fordulhat az ember. Lehetőségei szerint segít, ha kell több kivizsgálásra is elküldi az embert. Körzetileg már nem hozzá tartoznánk, de soha nem váltanék szívem szerint!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet

Elég nehéz így véleményt írni, hogy a kórház egészéről van szó. Nekem vannak pozitív és sajnos negatív tapasztalataim is. Szülészeten a nővérek nagyon kedvesek, segítőkészek, gyerekosztályon szintúgy. A gyerekosztály vezetője azonban a doktori szakma megcsúfolója. Lehet, hogy mint orvos jó, de emberségből nálam nullára vizsgázott. Sőőőt....

Hasznos ez a vélemény? Igen

Soproni Borház és Zsindelyes Pálinkaház

Egyszer jártunk itt, a Torkos Csütörtök akció keretében. SOHA TÖBBET!
Nem volt telt ház, sőőőt...Ennek ellenére közel 2 órát vártunk az ételre, a felszolgálók kimondottan bunkók voltak. Fontolgattuk, hogy felállunk és ott hagyjuk őket, ezt szóvá is tettük, ekkor kaptuk csak meg az átlagos, semmi extrát nem nyújtó vacsorát.

Hasznos ez a vélemény? Igen

OBI

Rendszeres vásárlók voltunk, de csak voltunk. Garanciális terméket vittünk vissza, nagy nehezen, de visszaadták az árát. Utána választottunk egy másik terméket. Eladó, ill a kiírás is 2 év garanciát mondott. Vevőszolgálatnál közölték, nem, ezen csak egy év van. Hiába érveltünk, ragaszkodott az egy évhez.Így a terméket nem hoztuk el. Mindez bő 2 óránkba telt.....

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely