Szabó Zoltán

1451380_663764647009428_721308442_n.jpg

5 értékelés

Taverna Étterem és Söröző

Jó fej pincérek és felszolgálok teszik felejthetetlenné az ottlétet. Kitünű étkek, menük és vacsorák! Könnyedén megközelíthető, kitünő élmény a föld alatt a belváros szívében. Nyáron nyitott terasz. Ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Jánkahegyi Gyuri Csárda és Vendégház

Jó fej pincérek és felszolgálok teszik felejthetetlenné az ottlétet. Kitünű étkek, menük és vacsorák! Könnyedén megközelíthető, kitünő élmény az éjszakai panoráma. Nyáron nyitott terasz. Ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Joy Cafe

Jó fej felszolgálok teszik felejthetetlenné az ottlétet. Kitűnő sütemények, kávé és tea! Könnyedén megközelíthető a Zala Plázánál a város szívében. Nyáron nyitott terasz télen fűtött. Ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

TV-Torony Presszó és Kilátó

Jó fej felszolgálok teszik felejthetetlenné az ottlétet. Kitűnő sütemények, tea és kv! Könnyedén megközelíthető, csodálatos kilátás az egész városra hatvan méteres magasságból!!! Ajánlom mindenkinek! ?

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gerő Cukrászda

Jó fej pincérek és felszolgálok teszik felejthetetlenné az ottlétet. Kitűnő sütemények, torták! elkülönített boxok. Könnyedén megközelíthető a belváros szívében. Nyáron nyitott terasz. Ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely