Cooper Anikó

21294_10151587231209791_1146679076_n.jpg

7 értékelés

Vapiano Bécsi Corner

nagyon szeretem a Vapiano-t, bár egy kicsit drágának találom. Leginkább a belvárosi éttermükbe járok, de a Bécsi útinak szebb a belső kialakítása. Mindig jó a hangulat és minden friss, kiváló minőségű alapanyagból készül és az adagok nagyok :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

One Euro Market

Szeretem ezt a boltot. Miivel az utóbbi időben bővültek, már nem olyan zsúfolt. Vannak termékeke, melyeket csak itt vásárolok, mert miért is fizessek ugyanazért a termékért máshol dupla árat ? Mindenkinek ajánlom, aki ésszerűen akar gazdálkodni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Postahivatal

nagyon örültem, amikor pár évvel ezelőtt bejelentették, hogy nagy és modern, hosszú nyitvatartási idővel működő postahivatal nyílik a Mammutban. Azóta is oda járok. A számhívásos rendszer jól működik és gyorsak az ügyintézők.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mister Minit

a Mister Minit minden cipőt meg tud javítani és ráadásul szépen. Állandó minőség, gyors kiszolgálás jellemzi. Ez egy franchise rendszer, tehát minden boltjukban ugyanarra lehet számítani. Lehetne kicsit olcsóbb, de összességében elégedett vagyok velük.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mammut Bowling Club

nem mondhatnám, hogy sűrűn járok ide mostanában, de korábban, amikor még jártam, mindig nagyon jól éreztem magamat. Jó volt a zene és klassz a társaság. Laza a hangulat, itt mindenkit szívesen látnak. Szellős, jó kialakítású bowling club.

Hasznos ez a vélemény? Igen

BioHair Hajvágószalon

eddig mindig elégedett voltam, még akkor is ha nem a megszokott fodrászomhoz kerültem. Rend és tisztaság van, kedvesek a munkatársak és odafigyelnek. Gyorsan és lelkiismeretesen dolgoznak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gelato Fagylaltozó

nagyon szeretem ezt a fagyizót már gimnazista korom óta. Annak idején az órák után nyáron az első utam mindig ide vezetett :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely