R. Andrea

R. Andrea

5 értékelés

Daubner Cukrászda

Tortát rendeltem, de a megrendelés igen nehezen ment, mert a formatorta készítésben igen korlátozott a lehetőség a Daubnernél. Ízre viszont tényleg nagyon finom volt. Javasolnám, hogy a cukrászok a formakészítésben fejlődjenek még egy kicsit.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gyöngyösi Állatkert

Szerintem fantasztikus amit létrehoztak, mint "mini" állatkert. Nagyon kedvesek voltak a gondozók és nagyon szép tiszta az állatkert. A kisoroszlánokat voltunk símogatni, előtte nem is jártunk még itt. Csak is jó véleményünk van!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Gólyafészek Cukrászda

Nagyon finom volt minden sütemény és a kávé, amit ott fogysztottunk és az ár/érték arány is nagyon szimpatikus volt. Boztos, hogy amikor arra járunk, újra ott fogunk megállni süteményezni. A fagylaltot nem kostóltuk, mert már hideg volt, de talán legközelebb azt is kipróbáljuk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rókusfalvy Fogadó

Egy bornap keretében jártunk itt, de sajnos nincs pozitív véleményünk. Figyelmetlenek voltak a kiszolgálók és sokkal inkább egymással, mint sem a vendégekkel voltak elfoglalva. Így az a véleményem, hogy sokkal inkább a név miatt keresik fel az emberek, mint a jó tapasztalat miatt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mandulás cukrászda

Nagyon szeretem ezt a cukrászdát. Nem olcsó, de mindig olyan süteményeket és fagylaltokat készítenek, amelyek az én ízlésemnek megfelelnek. Szimpatikusak a kiszolgálók. Csak pozitív véleményt tudok mondani.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely