K. Andrea

1451519_579273825473468_892712532_n.jpg

6 értékelés

Mézesvölgy Szépségszalon

Ebben a szépségszalonban pedikűrös is dolgozik.Anyukám 92 éves és nagyon problémás a lába, mert kb 60 évvel ezelőtt operálták a bütykét ami elfertőződött, és a bal lábán a nagyujját el kellett távolítani. Ebbe a szépségszalonba vittem pedikűröztetni egy aranyos fiatal kis hölgyhöz. Ennek már három éve és azóta is oda járunk, mert hihetetlenül kedves, türelmes, tiszta a kiszolgálás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mézesvölgy Szépségszalon

Évek óta kozmetikushoz járok ebbe szépségszalonba. Változatlanul kedves, türelmes, figyelmes a kozmetikus hölgy. Igazi felüdülés a kezelés.A kezelés után kb. 3 kilóval érzem könnyebbnek magam . Az itt eltöltött idő igazi felüdülésnek számít.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Mézesvölgy Szépségszalon

Nagyon fájt a nyakam, a hátam, és halottam hogy ebben a szépségszalonban működik masszőr is. Egy kicsit mindíg bizalmatlan vagyok első alkalommal, mert a masszázshoz muszáj levetkőzni. Egy nagyon kedves, halkszavú hölgy fogadott, aki nem egy órát hanem ha kell egyhuzamban két órát masszíroz. Mind ezt elérhető áron. Közben gyönyörű zene szól és akár el is aludhatsz. Igazi ellazulás és nem is kell messzire menni érte!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Állatorvosi rendelő Dr. Sebesztha László

Kettő vizsla kutyám volt. Az egyiket sajnos el kellett altatni, mert öreg és beteg volt.Évek óta járok a doktor úrhoz, most is oda vittem a kutyát. A Médi kutyám 14 évig volt velem és mikor eljött a búcsú pillanata, folyamatosan zokogtam. A doktor úr közben folyamatosan vígasztalt,nyugtatott, hogy ennek így kellett történnie. Van még egy kutyám szintén öreg, 15-ik éves. Már alig tud járni de még tud enni és üríteni.Ha eljön az idő őt
is a doktor úrhoz fogom vinni. mert soha fölösleges dolgot nem tukmált ránk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vargabetű Könyvesbolt

Nagyon szeretek olvasni és búvárkodni különböző ismeretterjesztő kiadványok között. Ha bármire szükségem van csak ide jövök. Ha a keresett könyv éppen nincs meg, azonnal megrendelik . Ezen kívül régi könyvek /antikvárium / is fellelhetők itt. Igénybe veszik az informatika kínálta lehetőségeket is,
így lehet mondani, hogy ez egy "modern "könyvesbolt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Veresegyház posta

Vannak un. "piac napok", amikor a postán is megnő az ügyet intézők száma. A posta vezetői ezt nem igen akarják tolerálni. Rendszeresen előfordul, hogy a sorbanállók száma 10-15 fő. Évek óta nem változik semmi!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely