Rimár Irén

532255_474170565974535_1199444408_n.jpg

3 értékelés

Daubner Cukrászda

Régóta ismerem a Daubner Cukrászdát! Ez egy fogalom Bp.n.mindig sokan vannak,mindig gyors a kiszolgálás,mindig friss minden árú! -Sajnos kicsi az eladótér,de elég türelmesen várunk,főként a kirándulások végén,amikor ide vezet minden utunk! -Nagy a választék,természetes anyagokat használnak!Szívesen látnám még sokáig ezt a minőséget és kiszolgálási színvonalat! Rimárné Zuglóból

Hasznos ez a vélemény? Igen

Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

Középeurópa legszebb gyógyfürdőjét nem szabad lerobbanni hagyni!!!
Folyamatos javítások szükségesek!-Nagyon jó lenne higiéniai okokból minden medencében fürdősapkát ismét kötelezővé tenni,mert nemcsak a hosszúhajú lányok,hanem fiúk is belemossák hajukat a vízbe!!!
Fürdés előtt nincs medencék közvetlen bejáratánál tus,főként nyáron,izzadtan bele a vízbe nemigazán higiénikus!!!Lásd Dagály régi medencéibe tusolón keresztül,és lábfürdőn át lehet bemenni!!!
Egyébként nagyon pozitív a konditerem,a vizitorna,a 4 órára emelt bentlét Zsigmondy kártyával!!!Rimárné Bp.ről

Hasznos ez a vélemény? Igen

Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

A Széchenyi fürdő patinás épülete nagyon kedvező helyen van, a Városligetben. Tömegközlekedés nagyon jó.Sok medencéje van, téli-nyári üzemelésű,sportolni lehet,konditerem,vizitorna,úszás a szabadban,v. a benti medencében,szaunák,stb. -Ami sajnos negatív,hogy a fürdők meleg medencéiben nem kötelező a fürdősapka,sok a hosszúhajú nő és férfi is,aki belemossa a haját a vízbe. Rossz helyen van a szabadtéri zuhany,szinte senki nem veszi igénybe medencébe lépés előtt,amiért nem szól az úszómester,csak az úszómedencei fürdősapka meg nem léte esetén! Ez is csak a külső medencében gond,a belsőben bárki sapka nélkül úszik. Megoldási javaslat: nagyobb,színes betűs új táblákkal kell felhívni a figyelmet a higiéniára! Rimár Jánosné Bp.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Daubner Cukrászda
Szépvölgyi út 50, 1025 Budapest