Nagy Krisztina

44864_1420341312074_6675722_n.jpg

10 értékelés

Dr. Kárpáthy Krisztián fogorvos

Náluk nem kell félni a fogorvostól. Korrekt, megnyugtató légkör, modern műszerek, jó árak. Mindent elmagyaráznak, mialatt és miközben csinálják. Sosem kellett öt percnél többet várni. Kell ennél több?

Hasznos ez a vélemény? Igen

Palm Beach Beauty Club

Nagyon jó a Flabelos gépük! Eddig csak ezt próbáltam, de kacérkodom más szolgáltatásokkal is :) Fodrász, körmös - minden egy helyen. Reggel 7-kor nyitnak, mindig mosolyognak, mindig dolgoznak. Még sosem mentem olyankor, amikor ne lettek volna más vendégek is. Az áraik is nagyon korrektek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

SPAR

Rendszeresen vásárolok itt. Néha kicsit áruhiányos, de azért mindig sikerül mindent megtalálni. A dolgozókra ráférne kicsit több pihenés, mert sokszor látszik rajtuk, hogy kimerültek. Késő délután és este lehetne egy kicsit több pénztáros...

Hasznos ez a vélemény? Igen

CBA

Csak tartós kaját, mosóport vegyetek itt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fagyasztottat, húst semmiképp! Egyetlen pozitívuma a hosszú nyitva tartás, de csak vész esetére ajánlom. Nem túl kedvesek az eladók, sem, sajnos.pénztárosok

Hasznos ez a vélemény? Igen

Marika Néni Kávézója

Marika néni fogalom! 15 éve ettem nála először. Az adagok nemhogy csökkentek volna az évek alatt, de nőttek. Az árak korrektek, a kiszolgálás családiasan kedves. Mindenkihez van egy jó szavuk. Egyszer (minimum) mindenkinek el kell mennie hozzá!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Lefi Cukrászda

Isteni házi sütik, pogácsák, aprósütik. Fantasztikus fagyik, kedves emberek. Bármit meg tudnak csinálni, ami a cukrászat körébe tartozik!
Nyáron esténként akciós a fagyi, ami mellé még a hőségben is mindig jut egy mosoly is :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Torockó Vendéglő

Családias ebédekhez-vacsorákhoz, baráti összejövetelekhez éppúgy ajánlom, mint céges rendezvényekhez. Az ételek finomak, a kiszolgálás gyors és figyelmes. Az árak összhangban vannak az ételekkel. A hagyományos konyhát kedvelők előnyben.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Via Gelato

Extrém méretű "gombóc" fagyikat árulnak. Drágábbak ugyan mint az átlag, de a mennyiség is sokkal nagyobb. Igazi olaszos hangulat és ízvilág. Gyerekekkel külön érdemes elmenni, mert nekik még nagyobb a csoda.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. UD Patika

Amilyen kicsinek tűnik, olyan nagy. amikor megfázom, mindig ide megyek és mindig sikerül olyan gyógynövényes, vagy természetközeli csodaszert ajánlaniuk, amiktől gyorsan meggyógyulok. Nem a minden áron eladás a céljuk, hanem a beteg kiszolgálása.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Radio Dental Fogászati Röntgen

Kedves és türelmes szakemberek. Nem kell időpontot kérni, maximum 10 perc alatt rád kerül a sor. Nekem addig próbálkoztak a panoráma röntgennel, amíg nem sikerült - természetesen csak egyszer kellett kifizetnem! Ajánlom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely