Mayerné Anita

394147_315522128487245_656057919_n.jpg

5 értékelés

Bellevue Konferencia és Wellness Hotel****

Gyönyörű helyen, nagyon szép szálloda.Már voltam náluk tavaly, és két hét múlva is ott tölt a család 3 éjszakát. Bababarát,kedvesség, tisztaság,finom ízek,szuper wellnes részleg és nyugalom a fő jellemzői.

Hasznos ez a vélemény? Igen

King Shoarma Török Étterem

Szerencsére 20 km távolságra van tőlünk, és gyakran látogatjuk. Az adagok finomak, bőségesek, az ott dolgok segítőkészek és kedvesek.
Csak ajánlani tudom annak, aki még nem volt, és aki tényleg nagyon finomat akar enni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Flamingó Wellness és Konferencia Hotel**** Étterme

Két éve voltunk náluk, és maradandó élményt nyújtott, szerintem országunk egyik legkiemelkedőbb helye, bár az árak elsőre nem éppen a szűk pénztárcákhoz valók, de aki ellátogat ide és kipróbálja, hasonló helyek még csak vetekedni sem tudnának vele. Az étel, a szállás, a fürdő kifogástalan, bababarát, minden korosztály megtalálja a maga kedvtelését itt. Remélem még eljutok ide, ajánlani tudom mindenkinek, télen-nyáron fantasztikus!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kék Duna Wellness Hotel****

Télen járt ott a család, és négy kellemes napot töltöttünk ott. Nagyon finom volt és bőséges az étel, a szoba tiszta és barátságos volt,. Szép helyen is van, és jókat lehet sétálni a környéken. A wellnes részlege bár kicsi, de minden van amire szükség lehet.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hotel Orchidea

Ezen a szép helyen nyáron jártunk, és kellemes 3 napot töltöttünk ott. Gyönyörű a környék, este -még a sok szúnyog ellenére is- nagyokat sétált a család. Nagyon finom volt az étel, az étterem tágas, a személyzet segítőkész és kedves. Meg kell említeni a gyógyvízét is, nagyon kellemes volt,. Emellett gyerekmedence és úszómedi is csatlakozott a wellnes részleghez. A szoba is szép volt, bár a szép környék miatt nem nagyon tartózkodott ott a család. Ajánlom mindenkinek, aki még nem volt!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely