F. Felicia

F. Felicia

5 értékelés

Hotel Yacht Club*** Superior

Utolsó pillanatban kellett szállást keresnem Siófok környékén, és a Yacht Clubra esett a választásom. Nagyon elégedettek voltunk a szállodával. A szobák, a környezet, a kiszolgálás mint meglepően jó volt. Sajnos nincs jó tapasztalatom a magyar szálláshelyekkel, főleg a szobák minősége miatt. De a siófoki yacht club nagyon kellemes csalódás volt, mindenképpen visszamegyek még ide. Már alig várom, hogy a Balaton parttól 2 méterre megigyam a reggeli kávémat. A reggeli is kifogástalan volt. Talán egy probléma lehet, amit figyelembe kell venni: teljesen a központban van, így főszezonban biztos nagyon zajos lehet. Tavasszal és ősszel tökéletes.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zenit Hotel

Ez a legjobb szálloda ahol Magyarországon voltam. Gyönyörű szobák vannak a nem túl nagy hotelban, így az ember nem érzi magát egynek a sok közül. Az építők nagy ötlete, hogy nem az alagsorba rakják a medencét hanem a legfelső szintre igen jövedelmezőnek bizonyult, mert a szálloda szinte mindig tele van. A napozó terasz, jacuzzi, gyönyörű panoráma. Régebben az étlapról lehetett vacsorát választani, de mikor legutóbb voltam már svédasztalos vacsora volt, de az is nagyon igényes volt. Nem tudok mást csak ömlengeni, így abba is hagyom. Csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Daubner Cukrászda

Kétségtelen, hogy nagyon finomak a süteményeik, főleg a torták, mert tényleg "puhábbak" mint máshol. Viszont! Akkora kínszenvedés a hely maga, hogy szerintem nem éri meg oda járni. Levegőtlen, szűk folyosón kell várakozni, óriási tömegben. Ez télen a kabát miatt elviselhetetlen nyáron meg a forróság miatt. Egyszerűen érthetetlen számomra, hogy engedhetik ezt meg magunknak. De hát megengedhetik mert így is pörög a hely ezerrel. Én ha tehetem kihagyom ezt az élményt. A Szamos is van ilyen jó, és ott legalább arra is odafigyelnek, hogy hol kapod meg azt a süteményt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Grinzingi Borozó

Megnyugtató, hogy a Grinzingi még létezik. Messze lakom tőle, és egyetemre sem a belvárosba jártam, mégis ezerszer voltam itt, mert annyira adja magát. Igazi kocsma, a szó szoros értelemben. Mindenki megfordul itt, az egyetemi tanár és a csöves is, punkok és skinheadek. Balhé nincs, csak ivás és beszélgetés. Az árak ahhoz képest, hogy a belvárosban van, olcsók. Nyáron kint is lehet ülni, de bent az igazi. Azoknak ajánlom igazán, akik vidékiek és nem tudják elképzelni milyen is egy hamisítatlan pesti kocsma. Nekünk flaszterbegyároknak meg természetes környezet. Örülünk, hogy még megvan!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Rókalyuk Söröző

Ha Sopronba járok mindig itt eszem. Régebben sokszor jártam erre, és mindig próbáltam máshol enni, de nem ment. A vége mindig az lett, hogy Rókalyukba mentünk. Persze egy soproni barátom ajánlotta, és amit egy helyi ajánl azzal nem szokott baj lenni. Nagyon finom minden, a kiszolgálás is jó. Sajnos pincében van, amit nem szeretek, és van, hogy üvöltetik a rádiót amit szintén nem szeretek, de az ételek és a kifejezetten kellemes, sötét, boxos hangulat miatt csak ajánlani tudom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely