Bambek Léna

1385436_766845736669221_3161719482314619373_n.jpg

6 értékelés

Dr. Nagy Kornélia fogorvos - Corident Kft

Csillagos ötös :) Korrekt ellátás korrekt árakon. Mindenkinek őket ajánlom, akinek tudom, én is oda járok (igaz, nem rendszeresen, ez az én hibám) :)
A fogorvos, asszisztensek nagyon aranyosak, és segítőkészek :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Balatonfüred 2. Posta

Mindig ide járok, ez esik közel a munkahelyemhez. Mindig kedvesek és segítőkészek, hamar el tudok intézni mindent. Ha valamiben segítség kell, azonnal segítenek, nem küldenek el másik pulthoz.
Ajánlom mindenkinek

Hasznos ez a vélemény? Igen

Veszprémi Állatkert

Nagyon szép, és tágas helyen vannak itt az állatok. Voltunk már gyerkőccel is és ketten is a párommal, nagyon tetszett az egész állatkert. Szeretnénk még visszamenni, ha kicsit jobb idő lesz.
Jövőre biztos visszamegyünk :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Fressnapf Veszprém

Szeretünk ide járni a tacsinkkal, örülök, hogy legalább egy boltba be lehet vinni a kutyánkat. Rengeteg minden megtalálható itt, nem kis alapterületen. Sok mindent vettünk már itt, főleg jutifalit, mert azt nagyon szereti a kutyánk. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bergmann Cukrászda

Nagyon szeretem a Bergmannt, mert isteni sütik és fagyik vannak. Ismerőseimnek is folyton titeket ajánltalak, hogy a krémest kóstolják meg, mert az valami mesés! Egy a "baj": túl nagy a választék, nem tudok ennyi sütiből választani :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

HM ÁEK Balatonfüredi Kardiológiai Rehabilitációs Intézet

A párom járt itt, ő katona. Elmondása szerint nagyon szép, és tiszta ez a "kórház", nagyon rendesek az orvosok is. Időpontot hamar lehet kapni, vissza is hív az orvos, ha épp nem ér rá. Mindenkinek ajánlom :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely