P.Anett

P.Anett

10 értékelés

Dr. Szalay Gabriella fogorvos

Ma voltam a Doktornőnél.Nagyon szimpatikusnak ismertem meg már korábban ,ezért járok csak Őhozzá.Érzéstelenítés nélkül,gyorsan, pontosan dolgozik,mire az ember elhelyezkedik a fogorvosi székben,már szállhat is ki,mert vége van a fájdalommentes beavatkozásnak!Mindig jó,és hasznos tanácsokkal látja el az embert,a kérdésekre türelemmel válaszol!A humora is kíváló!Mindenkinek ajánlani tudom,akiben benne van a félelem,nos Ő az kezei között nincs ok a pánikra!Bátran ajánlom Mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pizzaparadicsom

Nagyon finom ételek vannak,gyors kiszolgálás,minden tökéletes!Még soha semmilyen probléma,félreértés nem volt,ajánlom Mindenkinek,aki minőségi,és jó áron szeretne egy finomat enni!Nagyon jó a házhozszállítás is!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Auchan Budaörs

Hatalmas Áruház,tele millió árúval!Több óra kell,míg az ember bejárja,annyira jó,hogy minden kapható,és mindig friss minden árú!Soha nem csaptak be még minket,és nem is hallani róluk panaszt sem.Mindenkinek ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

BioTech Sport, Élet és Egészség Központ

Nagyon meg vagyunk elégedve a Cég termékeivel,rengeteg hasznos tanácsot kapunk az üzletben,ha van bármilyen kérdésünk.Mindig sokan vannak az Üzletben,de gyors a kiszolgálás,így nem kell sokat várakoznunk.Ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapest 62. Posta

Nagyon tetszik a hosszú nyitvatartás,kedvesek a dolgozók is!Jó hogy ilyen korán kinyit,így a munkába igyekvők elintézhetik a postai teendőiket,nem kell egész nap a pénzes csekkel rohangálni.Ajánlom Mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Vanilin Cukrászda

Annyira finom minden süteményük,nyáron imádjuk a fagylaltokat is!Udvarias kiszolgálás,nem méregdrága,de amekkora adagokat kap az ember,ezt meg is kell fizetni.Ajánlom Mindenkinek,az Ország legjobb Cukrászdája!!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Eurofamily

Nagyon szeretünk ide járni,mindig hatalmas akciók vannak,az eladók kedvesek!Nagyon jó,hogy ilyen hosszú nyitvatartású az üzlet,így már reggel 8 órától este 8-ig lehet vásárolni!Szebbnél-szebb karácsonyi termékek vannak!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tropicarium - A cápás állatkert

Gyönyörű az egész Tropicarium,a családdal voltunk ott nem is olyan régen.Nagyon jó hogy bevásárlóközpontban építették meg,mert az ember utána a sok élménnyel még el tud menni bevásárolni,stb.Egész napos program.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Postahivatal

Nagyon gyorsan,fürgén dolgoznak a Postai alkalmazottak!Akárhányszor megyek hipp-hopp,máris sorra kerülök!Mindig mosolyognak,szívesen veszik az apróval történő fizetést.Ajánlom mindenkinek,aki jó postát keres.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Alphazoo Óbuda

Nagyon szép üzlet,tele van egészséges állatokkal,simogatni is meglehet őket!Nagyon-nagy választékban kapható minden,az eladók mindig segítőkészek és állandóan mosolyognak.Jó érzés lehet ott dolgozni..

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely