Bernadett Kis

10427274_655222054564802_594746583465951409_t.jpg

6 értékelés

Sugar Shop - Paulay Ede utca

rengeteget járok oda én nagyon szép ötletes. de ott nagyon finom süteményeket lehet kapni ha rendelsz valamit akkor mindíg el tudják készíteni nagyon szépen ötletesen csinálják meg szinte már nem akarom megenni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dover Nyelvi Centrum

nagyon szeretek ide járni mert nem csak az én korosztályomból járnak ide eleinte féltem bemenni de aztán rájöttem hogy ide nem csak fiatalok járhatnak bármilyen korú és nemű személy járhat ide és igazán jól tanítják a nyelvet és nem csak angolt hanem bármilyet

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cinema City

itt midíg ojan jó filmeket tudok nézni nagy a látó területe és igy jobban lehet élvezni jó a büfé is még a díszítése is tetszik jó élethű a hang meg a kép is SŐTT HOGYHA 3D FILMET NÉZEL AKKOR MÉG A SZEMÜVEGET IS MEGTARTHATOD.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Csaba Center Bevásárló- és Szórakoztatóközpont

szinte minden nap ide járok a barátaimmal
velük mozizok néha még csak a mozgó lépcsőn föl le mászkálunk a liftel föl s alá a barátnőimmel mindig megtaláljuk azt a ruhát cipőpőt amit keresünk sött még a divatnak megfelelően öltözködhetünk.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Békési Kistérségi Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Egységes Pedagógiai Szakszolgálat

Nap mint nap ide járok és azt tapasztalom hogy tanítók mindig meg tudják tanítani a lényeget és azt ami fontos soha nem volt még olyan hogy rosszul feleltem mert nem értettem a leckét.Normálirs kulturált emberek járnak oda akik tudják az illemet mellesleg még az iskola berendezésére is vigyáznak .

Hasznos ez a vélemény? Igen

Békési Faiskola

mindíg az évszakhoz megfelelő növényeket árulnak sose volt még ojam hogy ha elmentem nem tudtam 5 nél több virágot növényt fát venni ráadásul ötletesen hangulatosan van megcsinálva mindíg találok a kedvemhez a kertemhez a stílusomhoz illő virágot találjak.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely