Vadócka

217887_456018757761851_1903646237_n.jpg

6 értékelés

Barlang Pizza Kollégium

Szerintem korrekt hely,a házhoz szállításuk is a remek, intelligens, köszönni tudó, illedelmes volt a futár fiú. Az ételek is nagyon finomak!Ha családias hangulatra vágyik az ember akkor érdemes beülni is! :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

TESCO Hipermarket

Nagy választék és sok akció jellemzi :) Mindig találok valamit ami olcsóbb mint ha máshol venném meg! :) Nem szeretem a nagy áruházakat mert általában átverik az embereket, de itt tényleg minden egy helyen van!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Radnóti Miklós Általános Iskola

Az iskola remek, főleg az alsós tanítók! :) A felsős tanárok némelyike kiválóan nevel és oktat, de sajnos van aki közülük nem üti meg a mércét! Az iskola színvonalas, és fejlődő, vannak kisebb nagyobb hibái de összességében egy nagyon jó iskola!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Nemzeti Dohánybolt

Nagyon problémás bolt. Mindennapos vendég vagyok és már jócskán elmúltam 18 mégis minden alkalommal elkérik a személyi igazolványomat amit megértek ha egy két vagy ne adj' isten három alkalommal tesznek meg, de ők minden nap elkérik, mindezt úgy hogy a kiszolgáló "kisfiú" inkább néz ki 15 évesnek mint én 18 alattinak...

Hasznos ez a vélemény? Igen

Dr. Tókos Rozália fogorvos

Kezdetekben rettegtem a fogorvosoktól mert rossz élményem volt velük kapcsolatban de amint megismert ezt a doktornőt megváltozott a véleményem! Kedves, intelligens, precíz és hozzáértő. Nem igazán ismer lehetetlent és számára tényleg a páciensek a legfontosabbak. Akár hányszor megyek hozzá, az mindig egy pozitív élmény, pedig én kifejezetten féltem a fogorvosoktól. Ha félsz megnyugtat és megtesz mindent azért hogy jobban érezd magadat. A munkája kifejezetten precíz, a nullából képes szép fogakat varázsolni! Mivel megbízott fogorvos ezért az itt élőknek a társadalom biztosításra dolgozok, tehát ingyen. Csak ajánlani tudom mindenkinek!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely