V. Gabor

V. Gabor

9 értékelés

Szalai Cukrászda

Nagyon sokszor betérünk, régimódi patinás, polgári környezet, kedves kiszolgálás, fantasztikus aprósütemények szinte a Parlament lábánál. Tortakölteményeket lehet megrendelni, és a krumpliS pogácsa egyenesen mennyei. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pozsonyi Kisvendéglő

Csak jó és szép dolgokat tudok mondani, családias hangulat nagyon finom konyha mondhatni emberes adagok, nekem is a maceszgombóc a kedvencem no meg a vadas, kedves udvarias kiszolgálás, de mindenképp kell előre helyet foglalni, mert szabad asztalt csak néha találnu. Kedvező árak , csak ajánlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szent István Gyógyszertár

Évek óta ide járunk. Nem véletlenül. Türelmesek, minden tájékoztatást megadnak, ha kell megrendelik a készítményt, hatóanyag szerint segítenek kikeresni az árban leginkább megfelelő készítményt.itt mindenki udvarias. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

T.G.I. Friday´s (Westend)

Hát hát nekünk nincs szerencsénk ezzel a hellyel, negyedévente beülünk a két gyerekkel és 45 perc várakozás után néha rendelésfelvétel nélkül el kell jönnünk, igaz tavaly egyszer megvártuk az ételt ami nagyon finom volt..de az informació áramlás szinte 0, Jövöre már nem fogunk próbálkozni, Akinek van ideje és bírja a pénztárcája annak ajánlom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

BioHair Hajvágószalon

A helyiség szép és tiszta, alig van várakozási idő, az árakra pontosan rá kell kérdezni mert külön kell fizetni ha mosnak ha vágnak külön ha szárítanak, gyanús hogy nem képzett fodrászokat hanem tanulókat alkalmaznak, de ez sehol nincs kiírva, aki igényes a technikai tudásra , annak nem ajánlom....

Hasznos ez a vélemény? Igen

Zuglói Fogászat

Professzionális felszerelés, professzionális orvosok, tisztaság mindenhol és ami a legfontosabb részletes tájékoztatás, előzetes árajánlat, tervezhetőség, csak az időpontfoglalással vannak állandóan gondok, de ez legyen a legnagyobb baj. Évek óta ide járunk és nagyon megvagyunk elégedve. Jó szívvel ajánlom mindenkinek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Centrál Kávéház és Étterem

Nos az időutazással gondolatban egy nagyon híres helyre érkezünk, történelmi események helyszíne, de a valóság lehangoló, sötét hely, unott unalmas hangulat, lehetne többet takarítani, nem ártana, drága ami nem lenne baj, de a választék szűkös, mondhatnánk több a füstje mint a lángja, nekem csalódás volt. A lélek hiányzik ebből a helyből túl hideg és rideg.......kár.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kis Itália Étterem

A csaladias olasz kisvendeglo megszunt ime itt a sziriai konyha udvarias kiszolgalas kozepkategorias arak finom etelek egyszer ki kell probalni csak ajanlani tudom!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely