Balatoni Tünde

1506635_738421052885134_2542267572423781101_n.jpg

4 értékelés

Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

Évente többször meglátogatom lányommal a fürdőt és nagyon kellemes napokat szoktunk itt eltölteni. Külön jó dolog, hogy lehet SZÉP kártyával is fizetni. Az uszás a kedvenc időtöltésünk és erre nagyon jó az úszómedence.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aquaworld Budapest

Ez aztán egy szuper hely, napokat tudnénk itt eltölteni! a lányom és barátai a csúszdákat kedvelik, én pedig élvezem a wellness szolgáltatásokat és sokat szoktam úszni is. Egy családi kikapcsolódásnak tudom mindenkinek ajánlani, ha egy kellemes és élményekkel teli napot szeretnének eltölteni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Trófea Grill Étterem Erzsébet királyné útja

Családi események, születésnapok, névnapok, évfordulók ünneplésére kíváló hely, nagyon szeretjük. A kiszolgálás kifogástalan, az ételek első osztályúak és nagyon finomak! Szívből tudom mindenkinek ajánlani, aki egy felejthetetlen élményt szeretne szeretteinek szerezni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hungaroring

A Hungaroringon rendezett programok közül minden évben a World Series by Renault rendezvényét látogatjuk meg szívesen. Ez a program már több éve a családunk kedvence. A két napos rendezvényen jobbnál jobb élményben van részünk, és kifogástalan a szervezés! Szívből tudom mindenkinek ajánlani, aki szereti az autóversenyzést és aki szeretne két felejthetetlen napot eltölteni a szabadban!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely