K. Adrienn

K. Adrienn

5 értékelés

Brownie Restaurant Cafe & Lounge Siófok

A barátaimmal az utolsó augusztusi hétvégén ültünk be iszogatni. Eleinte úgy gondoltuk megiszunk pár italt aztán megyünk is tovább, hiszen kocsmatúrán voltunk. Végülis annyira finom illatok terjengtek hogy mindenki inkább az ételekre volt kíváncsi mint az alkoholra:-) Miután mindannyian megvacsoráztunk jöhettek a finom koktélok! Mesés volt!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Bella Lovasudvar Siófok

Siófokon nyaraltunk a nyáron, és mivel évek óta lovagol az egész család nyilván nem hagyhattuk ki a lovas élményeket a nyaralási napokban sem:-) A fogadtatás nagyon kedves, és barátságos, a hely meseszép és a hangulat is családias volt. Mintha évek óta vissza járnánk:-) A következő nyáron sem hagyjuk ki.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Uránia Filmszínház

AZ épület egyszerűen csodálatos, mozizás nélkül is már csak a látvány is mesél. Nagyon igényes, szívesen megy be az ember, akár családdal akár a párjával. Mindig meg van a maga sajátos hangulata, élménye. :)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aqua Barbara Termálfürdő és Kemping

A nagyszüleimmel voltunk itt pihenni múlthéten. Kedves emberek vettek körül, a tisztaság figyelemre méltó és minden a vendégről szól. Nagyszerű hely a kikapcsolódásra, csak ajánlani tudom mindenkinek!:-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Római Strandfürdő

A legjobb hely ha a barátokkal családdal szeretnénk egy egynapos kikapcsolódást. Sok árnyék van, kellemesen lehet helyet találni. A víz tiszta.Sok féle büfé közül választhatunk, az étel minősége és íze is rendben van:-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely