Fekete Zsolt

1903009_847477331932748_2152016518626086041_n.jpg

5 értékelés

Monyó Café

Monyó Cafe az a söröző a IX. kerületben, ahol a megszokott sörök mellett kiváló magyar kézműves sörkülönlegességeket lehet kapni csapolva és üveges formában is. A magyar kézműves sörök remekei....
ezt ki kell hogy emeljem, mert sokáig nem voltak ilyen minőségű ilyen aromás felső erjesztésű söreink. Szerintem érdemes kipróbálni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Pesti Sörcsarnok Pub & Restaurant

18 éves korom óta járok ide. Akkor a felszolgáló a jelenlegi tulajdonos. Akkor még Gilde söröző névre hallgatott. A tradíciók megmaradtak. Az étel ugyan olyan tökéletes és friss mint 29 évvel ez előtt. Alapanyagot minden reggel a nagycsarnokból vásárolják a legfrissebb és a legszebb áruból. A felszolgálás is gyors és precíz. Hangulatos étterem. Piros kockás terítős... :-) A magyaros ízek kedvelőinek ajánlom.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Tüköry Étterem

Nagyon hangulatos étterem a Hold utcában. Igazi magyaros ízek, romantikus vacsorák helyszíne. Az ételek nem túl drágák, viszont mindig frissek és bőségesek. Délben nagy a sorban állás szinte egy tűt nem lehet leejteni a padlóra. Este kevesebben vannak, de akkor is érdemes asztalt foglalni. Mindenkinek ajánlom aki szereti a magyar konyha ízvilágát.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Öcsi és Fuszek Vendéglője

Nemrég jártam Gyulán és a parkoló hely mellett fedeztem fel a barátommal ezt az éttermet. Gondoltam beugrunk délben egy menüre....
Menü ugyan nem volt, helyette váratlan meglepetés ért bennünket.
Svédasztal... de nem is akár milyen és az ára? hát az egyszerűen csodálatos. 1200Ft ért annyit és azt amit akartam. Friss, finom és bőséges. Érdemes betérni. Persze a sorban állás garantált :-)

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kicsi Mama Konyhája

Sokat járunk ide kollégáimmal. Általában délidőben. A választék nagy. Tudok mondani jót is és rosszat is egyaránt. Sajnos nem minden az amit kiírnak. Például a cézár saláta szerintem nem olyan mint amit ott árulnak, viszont a mákos guba nagyon finom. Van választék és jól lehet lakni. Vannak nagyon finom készítmények is. Udvarias és gyors a kiszolgálás.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely