L. Edit

164638_1459611824302_7373087_n.jpg

6 értékelés

Nyíregyházi Állatpark

Minden szempontból Európa legszebb, legnagyobb állatparkja.
Mi minden évben húsvét előtt vagy után egy kicsivel szoktunk ellátogatni oda. Mégis megunhatatlan.
Ahhoz hogy egy állatpark ilyen sikeres legyen elengedhetetlen az üzemeltetők, dolgozók elhivatottsága a munkájuk iránt, ill. az állatok szeretete. Itt pedig mindez megvan. Mindenképp megérdemli az 5 pontot.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Sóstó Parkfürdő

Nagyon szép környezetben és nagy területen található. A felújítás már valóban ráfért és elhiszem,hogy nagyon sok pénzbe került, de elég irreálisnak tartom ezen összeg belépők által való mihamarabbi visszatérítését. Az ár túl magas ahhoz képest, hogy a környező területeken lévő "konkurens" fürdők között akad amelyik 900-1200 Ft-os belépőjegyet kínál, valamint ahhoz képest, hogy ez a fürdő Magyarország egyik legszegényebb területén fekszik.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Anno 1366 Középkori Étterem

Én az egyik legjobb étteremnek tartom a környéken és nem csak azért, mert az ételek amelyeket felszolgálnak kiválóak, hanem egy olyan pluszt nyújt az étterembe betérők számára a sajátos középkori hangulatával,amit más éttermek nem képesek. A mai világban élő stresszes, szürke hétköznapokat élők számára az étterem nem csak étvágyat csillapít, élményt is nyújt. Épp ezért az árak abszolút reálisak.
Sokkal több ehhez hasonló építmény kellene életünk színesítésére.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Media Markt

Ha műszaki cikk, akkor Media Markt. Mindegy mit keresek, ott nézem meg először.Széles választék egy helyen. Ami az árakat illeti, én úgy gondolom, attól függően, hogy mit szeretne vásárolni az ember, mindenki megtalálja a maga pénztárcájához illőt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aldi Nyíregyháza

Nos megmondom őszintén, nem sok értelmét látom annak,hogy van...
Az összes bevásárló központ közül "ránézésre" ennek van a legkisebb forgalma, ami nem is meglepő.A körülötte lévő konkurens cégek sokkal keresettebbek, melynek oka elsősorban az ár,a másik,hogy hamarabb épültek és aki már megszokta,hogy máshová jár bevásárolni az nem fog váltani, a harmadik ok pedig az,hogy egy korábban épült szintén német minőséget forgalmazó olcsóbb cég éppen mellette fekszik és hát nyilván az emberek nem az Aldiba fognak bemenni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Cosmos City

Az üzlet szép, színes és választékos a cipőket leszámítva. Az egyetlen ok amiért ez az üzlet ilyen sokáig húzta és valószínűleg fogja is, az az alacsony árak miatt van, ami az itt élő emberek nagy százalékának, lássuk be első számú tényező, hiszen lehetőséget nyújt szülők,gyerekeik lényegesen kedvezőbb árú ruháztatására. A minőségi kérdés megint egy másik dolog. Mindenki tisztában van vele,hogy olcsó húsnak híg a leve. A jobb minőségű áruk viszont itt is többe kerülnek.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely