Fellner Lívia

10171654_427711150696680_6587726583404060090_t.jpg

5 értékelés

Dr. Sztanyik Szilvia fogorvos, Sopron

Nagyon kedves és aranyos.Én dolgoztam is vele régebben,szerintem a páciensekért mindent megtenne amit egy fogorvosnak tennie lehet.Nem tudok róla rosszat mondani.Türelemmel bánik a gyermekekkel ami szerintem nagyon fontos,mivel meghatározó lehet a késöbbiekben az első benyomás a fogászatról,fogorvosról.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Müller

Nem tartom rossz boltnak.Rengeteg játék van itt,de sajnos nem a legtöbb ember pénztárcájához illő árakon.Én szinte minden alkalommal amikor lemegyek az üzletbe valamit a kisfiamnak,de sajnos az esetek 90 százalékában nem tudom megvenni,mert annyira drága.Ettől függetlenül jó,hogy ennyi mindent megtalál az ember egy helyen.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Szebellédy Gyógyszertár

Szerintem a város eggyik legjobb gyógyszertára.Aranyosak a gyógyszerészek,segítőkészek.Türelmesen végighallgatják az embert ha tanácsot kér.És persze nagyon ritkán fordul elő az hogy valamelyik gyógyszert nem tudom azonnal megvásárolni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

INTERSPAR hipermarket

A családom szinte minden nap ott vásárol.Mindig megtaláljuk a megfelelő terméket amire szükségünk van.az árukkal nekem eddig még sosem volt problémám.A zöldség-gyümölcs áruk mindig megfelelő minőségűek.Szeretünk ott vásárolni.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Ikvahíd Bt. Gyógyszertár

Én nagyon meg vagyok elégedve velük.A gyermekorvosunk ott rendel,és mindig náluk váltjuk ki a recepteket.Mindig azonnal megkaptunk mindent.A gyógyszerészek aranyosak,kedvesek,segítőkészek.Figyelmesen végig hallgatják az embereketha tanácsot kérnek tőlük.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely