Keresd meg a legjobb szolgáltatót a közelben, vagy értékeld akinél voltál!

Tamás Nagy

Vélemények, értékelések (10)

Hotel Narád & Park****

Értékelés 2013. 11. 09. 12:21
Feleségemmel és 10 hónapos kicsi lányunkkal voltunk ott 4 napig. A táj, a környezet csodálatos volt. A szálloda személyzete kedvesen fogadott Bennünket érkezéskor. A recepciósok aranyosak voltak. A szobába bekészítve a kiságy, bár a csöppség jobban kedvelte a hatalmas franciaágyat.. A wellness részleg, a medencék minden igényt kielégítenek..,de a víz kicsit túl klórosnak tűnt, de lehet ezt csak Mi éreztük. Az étterembe a választék megfelelő, a kiszolgáló pincérek zöme kedves és udvarias volt, de akadt aki már megfáradt a mindennapokban. A gyermek játszószoba is hatalmas segítség a gyerekeseknek, főleg rossz időben. Egyszóval jól éreztük Magunkat, köszönjük a személyzetnek !!
  • elismerés
  • Apolló Thermálhotel

    Értékelés 2013. 11. 09. 12:31
    Feleségemmel már kétszer jártunk ott, és szívünk mindig visszahúz. A hotel szobái szépek, gyönyörűen berendezve. Az étteremben az ételek fantasztikus finomak és jóizűek. a kiszolgálás tökéletes, a pincérek kedvesek. A wellness részleg szuper, a medencék nem nagyok, de bőven elégséges méretűek. A fürdő személyzete, a takarítókat is beleértve nagyon segítőkészek. A recepciós személyzet hozzáállása is megfelelő, bár itt akadt ami nem tettszett, és szerintünk ez is csak jóindulat kérdése lett volna, hogy a vendég kívánságát ,,megoldják,,... Kaptunk a szállás mellé, úgynevezett kiegészítő ajándék szolgáltatásokat, Mi ezekről akartunk lemondani,illetve elcserélni egy fürdő belépőre...,mert máskor megoldották..! Na ezt nem sikerült, pedig hallomásunk alapján megoldható lett volna. A parkolás megoldott, sok más Hotellel ellentétben. Egy szó mint száz, Nekünk a kedvencünk még így is, mert nagyon családias!!
  • elismerés
  • Hunguest Hotel Forrás****

    Értékelés 2013. 11. 09. 12:36
    Mi a családdal voltunk ott. Csatlakozva az előttünk szólóhoz megdöbbentő, hogy a parkolás a szálló vendégnek miért fizetős.. Az étteremben az ételek minősége és ízvilága viszont fantasztikus. A személyzet udvarias, és kedves! A wellness részleg szuper, és kiváló! A szobák tiszták és kényelmesek. Ettől eltekintve kicsit húzós az ár..
  • elismerés
  • Hotel Silver****

    Értékelés 2013. 11. 09. 12:51
    Mi ennek a szállodának a kis testvérében voltunk, Hajdúszoboszló mellett néhány kilométerre a Silver Majorba. Csend, nyugalom, kisállatok, egy igazi tanya világban érezhettük Magunkat. A szállásunk egy apartman szoba kielégítő volt, tán csak a zuhanyzó tálca eldugulás jelentett kisebb nagyobb bonyodalmat. A személyzet hozzáállása és kedvessége kiváló. Választásunk azért esett a Majorra, mert láttuk hirdetésükben, hogy van gyermek medence is.. Ez érkezésünk napján fel volt töltve, de aztán másnap reggelre eltűnt ebből a víz..,lehet azt gondolták a zuhanytálcában ami nem folyik le, abban bőven van.. Kérésünkre megígérték megoldják a problémát..,de ez a 3 nap alatt nem sikerült. Ezért bementünk a nagy testvérbe a Silverbe..,itt már a parkolás a gépjárművel is kiakasztó volt, hogy a szálló vendégeinek fizetős, a személyzetet az sem hatotta meg hogy egy 8 hónapos kisgyerekkel vagyunk.., hozzáállásuk, segítőkészségük negatív volt, de aztán a ,,Major,, személyzete ebben is segített..! A gyerek medencébe rajtunk ( a 8 hónapos gyerek és feleségemen kívül senki nem volt...,nejem állva bement a pancsolóba,(nem feküdt bele áztatni a testét), mert a 8 hónapos kis bébit egyedül hogy is lehetne a vízben hagyni, hisz még menni sem tud, aki ült egy kis gumi matracon.., egy pillanat alatt az úszómester ott termett és nejemet kizavarta a vízből..! (egyrészt örültem Neki, hogy van valaki aki az asszonyomat helyre meri tenni..), másrészt nem tettszett, mert mint írtam egy ekkora ki bébit nem lehet egy kampós bottal a medencén kivülről lökdösni..! Itt a kedvünk el is ment a Silvertől és visszamentünk a Majorba, ahol legalább kedvesek voltak!
  • elismerés
  • Nagyi Palacsintázója

    Értékelés 2013. 11. 09. 12:59
    Tán háromszor voltam ott...,mindig újra próbáltam, hátha egyszer friss akkor sült palacsintát is ehetek... De ez sosem sikerült Neki, előkerült az alufóliával betekert tányér egy kitudja mikor legyártott palacsinta halmazzal..és megtöltötték a hideg, száraz palacsintákat, majd megmikrózták..! Hát borzalom ezt tenni egy palacsintával, és egy vendéggel..! Azóta inkább veszem a fáradtságot és itthon kisütöm...!
  • elismerés
  • Rudas Gyógyfürdő és Uszoda

    Értékelés 2013. 11. 09. 13:04
    Sokszor jártam ott.. A fürdő tiszta és kiváló. A pénztárnál sokat kellett sorban állni...! Az öltözők tiszták, a személyzet kedves. A medencék használata egy élmény..! A masszázs is kiváló, csak kissé gépiesen ütemezett..! Egyébként mióta felújították szuper. Az ára a belépőnek kissé lehetne barátságosabb is!
  • elismerés
  • Beszédjavító Intézet

    Értékelés 2013. 12. 17. 12:54
    Mi most jöttünk haza innét! A vendéglátás, a recepciósok, a felszolgálók, a takarítószemélyzet Mindenki nagyon kedves és segítőkész volt. Az ételek fantasztikusak, a szobák kényelmesek. Programok minden napra. Az ára kicsit húzós, sajnos kevesen engedhetik meg maguknak. Az épületek közt fedett átjárás, és ez jó. Most télen a fedett folyosókon néhol hideg volt, ugyanez volt a gyermek medencénél is..,Mi fáztunk.
  • elismerés
  • Reál üzlet (Belovári Sándor Csali Vegyesbolt)

    Értékelés 2013. 12. 17. 12:58
    A kiszolgálás kedves és segítőkész volt. A kínálat sajnos elég szegényes, de ez sajnos az ilyen kis boltokban már megszokott. Az ár a haszon , a beszerzés és a különböző adók és terhek miatt kissé drága. De ez nem az eladó és a tulaj hibája. Az alapvető élelmiszereket meg lehet találni.
  • elismerés
  • Gaála Bútor

    Értékelés 2013. 12. 17. 13:04
    A kiszolgálás a felvilágosítás csillagos ötös! A kínálat szuper a helyi viszonyoknak megfelelően. Az ár elfogadható és még kifizethető. A szállítástól a kölcsönig minden megoldható. Nagyon aranyosak és barátságosak az eladók és a tulajdonos is.
  • elismerés
  • Tapó Fogadó és Királyi Étterem

    Értékelés 2013. 12. 20. 19:05
    Már többször jártam ott. A hotel tulajdonosa, és a felesége nagyon kedves és segítőkész emberek. Bármi gondunk, bajunk volt a ház asszonya mindent megoldott! A szállás 2-3 napra tökéletes volt, Nekünk különösebb bajunk nem volt, nappal sétáltunk, kirándultunk, csak estére mentünk vissza! Jártunk ott Szilveszterkor is, megfizethető, színvonalas volt! Az étteremben a reggelinél sajna nem nagy választék volt,de nem halltunk éhen! A főtt és sült ételek vadból készülnek ez a ház specialitása, aki a vadat szereti biztos bejön Neki. A város szívében található, jó kiinduló pont gyalogos túrákhoz!
  • elismerés