P. Magdi

182012_105718809480161_7241639_n.jpg

9 értékelés

Spinoza Ház

Szinházba mentünk a Spinozába, de előtte megvacsoráztunk. De minden kaja finom, lehetetlen választani. Sült libacomb, lilakáposzta , párolva, és burgonya,kiadós és nagyon finom.Amugy is nagyon jó a konyha!!! Udvariasak, odafigyelnek a vendégre. Na a Szinház nagyon jó volt Székely József előadása potolhatatlan.Cs a a jó vélemény mondható az egész Spinóza Házra, Étterem Szinház egyaránt.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Spinoza Ház

Nyári pihenés nyaralás Hajduszoboszlon kezdődőtt, a Forrás Panzióban. Évek óta odajárunk, ahol elmondható az osztály felüli a vendégfogadás, ellátás, kiszolgálás. Igazi házias konyhálya van, csodálatosan főz a Házigazda. A szállás a szobák, otthonosak, tisztaság csillagos5-ős mindehol. Csak ajánlani tudom minden pihennivágyó családnak! Gratulálok az egészCsaládnak!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hungarospa Hajdúszoboszló - Gyógyfürdő, strand, Aquapark, Aqua-Palace

Évek óta idejárunk pihenni és gyógyulni.A gyógyvize valamint igazi lelkiismeretes, szakemberek által végzett gyógyitás, teljes egészében felfrissiti az embert. Tisza kellemes vize magával ragadja az embert minden medencében.Olyan feltóltődést kapunk ott Mindenkitől, hogy feltöltódve fittem várhatjuk a következő két-három hetet, mert ennyire szüsége van az embernek. Személyzet minden tagja a beléptetőtől a kezeléseket végzőkig udvarias,előzékeny, fogadtatás is mintha 2 perce váltunk volna el, és mint egy családtagot ugy fogadja Mindenki.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Spinoza Ház

Jártam nagyon sokat és járni is fogok, mert Étterem a Kávézó Szinház minden egy helyen. Nagyon családias kellemes hely jó konyhával, előzékeny kiszolgálással, megfizethető áron,igazi jó izekkel megtüzdelve.
A szinház maga a kikapcsolódás csucsa, nagyon jó programokkal, megtaláltam, már benne a szórakozás minen kellékét. Sirás nevetés komoly dráma, kabaré, politika.A legkiválóbb szinészekkel találkozva megjobb kikapcsolodáshétköznapok után. További sok sikert minden egyes ott dolgozónak és a őnőknőnek: Sándor Annának

Hasznos ez a vélemény? Igen

Duna Plaza

Igen járok rendszeresen ebbe a bevásárló központba a Duna Plázában.Mindent megtalálok ott, egy helyen a cipőtől , ruházat, élelmiszerig. Nagyon kedvesek figyelmesek a kiszolgálok, kedvesen tudnak fogadni és segitenek mindenben. Ruházat kiválasztásában, koromnak külsőmnek mindig tudnak ujat ajánlani és meg is mondják mi az előnyősebb. Ezt az áruházat csak ajánlani tudom!!!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Széchenyi Gyógyfürdő és Uszoda

Széchenyi "fürdő"maga a tragédia, koszos és valóban jobb elkerülni mert csak valami nyavalyát szed össze az ember-és irány az orvos.ANTSZ mehetne már oda lehet, hogy be is zárná.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Kemencés Panzió és Étterem

Tiz éve minden évben megkeressük az Éttermet, nagyon finom házias a konyha, a cigánypecsenye,kenyérlángos a hangulatos zene, kimagasló figyelmes kiszolgálás kiemelkedő Hajduszoboszlón a nap minden yzakában a Hotel ugyan ez!Csak köszönet a Pinczés Családnak!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Hungarospa Hajdúszoboszló

A gyógyfürdő mostmár gyönyörüen ki van ill. át lett alakitva, minden megtalálelüdülve regenerálva és gyógyultható ami csak kell.De kimagaslóak a gyógykezelések azok a szakemberek akik azt elvégzik, minden elismerés az Övéké!!!Onnan felüdülve, meggyógyulva, kipihenten feltöltödve térhatünk"haza"Bp.-re

Hasznos ez a vélemény? Igen

Spinoza Ház

Nagyon sokat jártam és ha arra járok nem hagyom ki, mert semmit nem vál tozott sőt még izletesebb változatos az étel, kiadós a kiszolgálás udvarias . Csak dicséret az összes dolgozónak és a Vezetésnek. Magdi

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

1 Fénykép

Még több »

1 Kedvenc hely

Még több »
Kemencés Panzió és Étterem
Daru zug 1., 4200 Hajdúszoboszló