Budapest Guy

3 értékelés

Régió Játék

Nekünk egyáltalán nem esik útba ez a játékbolt, sőt, a város pont ellenkező oldalán van hozzánk képest. A Régió Játék Nándorfejérvári úti áruháza mégis valahogy a kedvencünk lett. Azt hiszem, a kislányunk ovis csoporttársának az anyukája ajánlotta először. Aztán annyira imponáló volt a játék kínálat és az eladók kedvessége, hogy azóta is oda járunk. Főleg akkor, ha "gáz" van, és nem kapunk meg egy játékot többedik próbálkozásra sem.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Adidas Outlet - Boráros tér

Boráros téri Adidas Factory Outlet már-már ikonikus, sokan dícsérik, csupa jót hallani róla. Én elég szkeptikus vagyok az ilyen ajánlásokat illetően (főleg, ha Adidas cuccokról van szó), de általában véve is szeretek végére járni a dolgoknak és csak azt követően levonni a konzekvenciát.
Az outlet kifejezés mindannyiunk számára azt sugalmazza, hogy valamilyen kedvezményes árra számíthatunk... Ha ehhez még hozzávesszük, hogy az Adidas közkedvelt márka, akkor már kész is a tökéletes marketing üzenet.
Ezekkel az előítéletekkel mentem el a Boráros téri Adidas outlet boltba...
Nagyon pozitívan csalódtam! Egyetlen sportboltban nem volt még olyan készséges kiszolgálásban részem, mint ott! Sportsérüléseim miatt sok, speciális kérdésem volt, de a legtöbbre kaptam választ. Az árak is nagyon kedvezőek!
Ez a sportüzlet valóban megérdemli, hogy "az Adidas Outlet"-ként emlegessék!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Budapest 62. Posta

Szerintem a legtöbb ember nem kedveli a postai sorbanállást, márpedig minél forgalmasabb helyen van a posta, annál nagyobb az esélye, hogy tumultus fogad, amikor belépek. Egyetértek azokkal a hozzászólókkal, akik szerint - eufémisztikusan fogalmazva - nem ez a legpörgősebb posta Budapest belvárosában. De az is hozzátartozik a dologhoz, hogy eddig mindig ez a posta volt az, ahol vészhelyzetekben (pl. NAV bevallás) sikerült ügyet intéznem max. 20 percen belül. Esetleg ezt érdemes mérnetek... Mert utazással is bőven elmegy ennyi idő, és akkor ott már elbuktam az esetlegesen gyorsabb postai ügyintézést.

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely