E. Andrea

E. Andrea

3 értékelés

Dr. Abkarovits József fogorvos, Várpalota

Gyerekkoromban egyszer elestem biciklivel, pont úgy sikerült, hogy a legelső fogamból letört egy darab. Hát szinte sírva futottam az akkori orvosomhoz, Dr. Abkarovits Józsefhez, aki nagyon hamar orvosolta a problémát. Fantasztikus munkát végzett, azóta szinte el is felejtettem, hogy ez történt, mert amit pótolt azóta is fent van, és a színe sem változott el. Nyugodtan ehetek bármit, nagyon erős a fogam. Ha bármilyen problémám lenne a fogaimmal csakis hozzá mennék!

Hasznos ez a vélemény? Igen

Barlangfürdő Miskolctapolca

A Barlangfürdő legfőbb tulajdonsága, hogy szórakoztató és egyben pihentető. Nagyon nagy élmény felfedezni. Tetszett, hogy a párommal nem kellett külön öltözőbe mennünk. Hatalmas, így egyszerűen nem lehet megunni, és kielégülni a látvánnyal, az élménnyel egyszeri alkalommal.

Hasznos ez a vélemény? Igen

Aggteleki Nemzeti Park

A barlang csodálatos és felejthetetlen élményt nyújt. Nagyon tetszett, hogy az egyik teremben zenét hallgattunk, gyönyörű az akusztikája, és a zenék is jók voltak. Annyira el voltam ámulva a látványtól, hogy eszembe sem jutott fázni pedig nem voltam túlságosan felöltözve. Érdemes megnézni!

Hasznos ez a vélemény? Igen

0 Lista

Még több »

0 Fénykép

Még több »
Még nincs fénykép

0 Kedvenc hely

Még több »
Még nincsen kedvenc hely